Interviu cu avocatul Nicholas Hammond: cât de complicat este să prestezi servicii juridice în România ca străin

5 iulie 2019 | Autor: | Posted in Afaceri

Într-o societate care pune mult prea mult preț pe soluții rapide și pe principiul de a te descurca doar cu propriile resurse, care de cele mai multe ori se dovedesc a fi insuficiente, necesitatea serviciilor profesioniste este cu atât mai mare.  Acest lucru este mai pronunțat în domeniul legal. Fie că este vorba de companii multinaționale, fie de persoane fizice din diverse arii de comerț, buna funcționare sau extinderea afacerii în afara țării depinde de cunoașterea și respectarea anumitor norme și legi.

Societatea de avocatură Hammond & Asociații a fost creată pentru a oferi soluții inovatoare deținătorilor de afaceri din România, dar și de peste hotare

Î: Ce este Hammond & Asociații și care este misiunea acestei companii?

R: Hammond & Asociații este o societate de avocatură care oferă servicii juridice din toate ariile de expertiză ale dreptului. Misiunea noastră a fost întotdeauna de a oferi soluții juridice eficiente clienților din România, cât și clienților din Europa Centrală și de Est.

Î: Pentru cine sunt serviciile Hammond & Asociații?

R: De când și-a început activitatea, compania Nicholas Hammond și asociații săi au consultat persoane fizice, întreprinderi mici și mijlocii și companii multinaționale în diverse arii. În prezent, în cadrul societății de avocatură activează avocați cu o experiență vastă în domeniul lor de expertiză, pregătiți pentru orice tip de provocări.

Î: Există vreun avantaj competitiv în faptul că sunteți originar din Marea Britanie? Se diferențiază Hammond & Asociații astfel?

R: Firma de avocatură Hammond & Asociații este singura din România care face parte din rețeaua mondială Globalaw, care oferă acces la resurse internaționale pentru clienții firmelor membre. Astfel, prin accesul la mai multe resurse și oferirea mai multor soluții, colaborarea cu alte case de avocatură garantează succesul clientului. Dacă aveți nevoie de consultație juridică, cei de la Hammond & Asociații sunt gata să vă vină în ajutor cu soluții inovative și eficiente. Pentru detalii, consultați site-ul https://hammond-partnership.com/. Veți găsi toate detaliile necesare despre domeniile de expertizăm despre avocații care activează în cadrul firmei și detaliile de contact.

Î: Ce valori promovează Hammond & Asociații?

R: Cei de la Hammond & Asociații realizează cât este de esențial pentru succes un client mulțumit. De aceea, fiecare caz este abordat în profunzime, cu grija și atenția cuvenită. Scopul lor este de a câștiga loialitatea clienților și de a crea parteneriate de lungă durată. Deviza este că nu există problemă fără soluție, orice problemă de natură legală poate fi rezolvată de experții de la Hammond & Asociații.

https://hammond-partnership.com

Autor:

This author has published 30 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns