Incarcator tableta Asus stricat

12 august 2015 | Autor: | Posted in Hardware

Am o tableta Asus care functioneaza foarte bine, insa am o mare problema cu faptul ca am ramas fara incarcator. Saptamana trecuta incarcatorul de la tableta Asus s-a stricat.

Acum nu stiu daca sa cumpar un incarcator nou sau daca sa incerc sa repar incarcatorul de tableta Asus vechi. Probabil ca voi gasi pe cineva care se pricepe sa il repare si sa aman momentul pana cand voi cumpara unul nou.

Incarcator de tableta Asus nou sau second hand?

Problema este ca nu stiu daca sa cumpar un incarcator de tableta Asus nou sau unul second hand. Ma gandesc ca incarcatorul de tableta second hand este la fel de performant ca si unul nou si ca nu ar trebui sa am probleme daca voi achizitiona un astfel de model. Oricum, probabil ca va fi in garantie, macar pentru cateva saptamani, cat sa ma conving daca incarcatorul de tableta Asus functioneaza cum trebuie sau nu.

O sa ma mai interesez si pe la amicii mei care au avut aceeasi problema cu incarcatoarele pentru tabletele pe care le au si in functie de ceea ce imi spun si ei o sa iau o decizie, ca sa fac o alegere in ceea ce priveste alimentatorul tabletei Asus pe care il voi cumpara. Sau poate chiar ma voi decide sa il duc la reparat pe acesta vechi. Nu este stricat foarte rau, este doar putin dezlipit intr-un loc, de aceea cand pun tableta la incarcat aceasta nu primeste curent cat trebuie.

Asta este singura problema, in rest tableta functioneaza foarte bine si sunt foarte multumit de ea. Pot vedea filme, videoclipuri, dar pot sa descarc si poze pe care le pot vedea la o buna rezolutie.

Informatii despre compania Asus

Potrivit asus.com, numele Asus vine de la ultimele patru litere ale cuvantului Pegasus, calul inaripat din mitologia greaca ce reprezinta inspiratia artistica si invatatura. ASUS incorporeaza puterea, spiritul creativ si puritatea simbolizate de aceasta creatura mitica.  ASUS se indrepta catre noi culmi ale calitatii si inovatiei cu fiecare produs ce este introdus in piete.

Compania Asus a fost infiintata in Taiwan, fiind unul dintre cei trei lideri mondiali in ceea ce priveste productia de notebook-uri.

Tableta Asus

Tableta Asus, sursa Wikipedia.org

Autor:

Pasionat de tot ce tine de SEO, SEM, marketing si promovare in mediul online.

This author has published 10 articles so far.

Lasă un răspuns