In ce conditii un bec vintage schimba atmosfera unei incaperi

4 mai 2018 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Calitatile incontestabile ale unui bec vintage sunt din ce in ce mai remarcate in desginul ambiental si se pot adapta perfect atat pentru un spatiu rezidential si cu atat mai mult pentru o incinta comerciala.

bec vintage

Totul pleaca de la culoarea luminii care este produsa de acest bec vintage, la care se adauga imaginea sa inconfundabila care se datoreaza filamentului ce are o forma cu totul speciala. Este stiut de toata omenirea care a fost impactul emotional si cat de apreciat a fost confortul primit odata cu punerea in functiune a primelor becuri Edison.

La fel de bine cu totii stim cat de particulara si ce aspect are lumina de un alb cald foarte intens pe care acest tip de bec vintage o lasa in incapare.

Odata cu aceasta lumina creativitatea designerilor este pusa la incercare pentru ca alaturi de iluminarea cu bec vintage se vor putea pune pe plansa de desen o varietate mare de proiecte care sa concorde cu tematica impusa practic de iluminarea decorativa cu bec vintage.

Daca sunteti incantati de aceste prime informatii ati putea sa faceti o incercare extrem de usor de realizat, in sensul de a monta pentru testare un bec vintage. Pentru a nu investi o suma prea mare este suficient sa il conectati la un cablu textil prin intermediul unei dulii potrivite.

Acest tip de cablu electric este in perfecta coordonare ca stil cu vechile becuri Edison si va accentua foarte bine tematica pe care doriti sa o testati.

In magazinul de specialitate care va ofera o gama variata de bec vintage si desigur cablu textil de diferite culori si texturi, ati putea remarca si corpuri de iluminat vintage.

Daca experimentul pe care l-ati incercat coincide cu asteptarile pe care le aveti dinspre iluminarea si decorarea incaperilor cu lumina unor becuri vintage, atunci puteti parcurge si pasul urmator.

corp de iluminat vintage

Alegeti corpuri de iluminat vintage pentru fiecare dintre spatiile detinute si, asa cum este de dorit, montati cate un bec vintage in fiecare dulie a acestora.

Veti fi cel putin incantati de varietatea de produse ce sunt disponibile in aceasta gama, atat pentru corpurile de iluminat in stil vintage, cat si pentru becurile stil Edison ce sunt prezente pe rafturile magazinului online.

Este suficient sa aveti o abordare dechisa spre aceasta noua tematica pentru decoratiuni interioare si veti observa ca in plan personal va fi de un real ajutor pentru obtinerea unui decor extrem de relaxant, iar in plan comercial veti atrage tot mai multi clienti care vor deveni curiosi de a admira indeaproape nuanta luminii unui bec vintage.

Autor:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns