Implant dentar Fast & Fixed pentru o viață deplină

6 decembrie 2021 | Autor: | Posted in Sanatate

Implanturile dentare sunt o parte importantă a stomatologiei, pentru a obține un zâmbet frumos și sănătos. Sunt singura soluție pe termen lung pentru pacienții cu unul sau mai mulți dinți lipsă. Implanturile sunt plasate pentru a susține o coroană care arată, se simte și are funcția unui dinte natural. Până la apariția implanturilor, singura opțiune pentru tratarea pacienților cu dinții lipsă era proteza dentară sau punțile. Cu toate acestea, aceste metode învechite de restaurare pun în pericol dinții vecini sănătoși ai dinților lipsă, precum și gingiile și osul de sub ei. Un implant dentar Fast & Fixed îți va permite să mănânci, să vorbești și să zâmbești cu încredere pentru că, un astfel de implant dentar este bine fixat în maxilar. Cu îngrijire corespunzătoare și dacă implantul este realizat la o clinică precum Dental Privilege, după terminarea tratamentului, implanturile dentare pot dura pentru totdeauna.

Implant dentar Fast & Fixed – Caracteristici

Implantul dentar este format din 3 componente – implant, bont şi coroana. Implantul este plasat de un chirurg implantolog. Stomatologul folosește un ghid chirurgical, pregătit în prealabil. Cu ajutorul ghidajului chirurgical, se așează implantul în poziția optimă, conform designului pregătit pentru noul tău zâmbet. Este nevoie de 3 până la 6 luni pentru că implanturile să devină parte integrantă a osului. În această perioadă vei purta proteze provizorii, care ca formă şi mărime vor corespunde celor permanente. Pentru a se reface cât mai repede gingiile și osul, este important să faci un efort pentru a curăța bine dinții temporari. În această perioadă, este indicat să eviți fumatul, dacă se poate. Odată ce implanturile s-au integrat perfect, vei primi coroanele dentare permanente. Această vizită nu va dura mai mult de o oră și vei părăsi clinica cu un nou zâmbet.

Un implant dentar Fast & Fixed depășește implanturile convenționale și crește semnificativ calitatea vieții pacientului în cauză. Ca urmare a pierderii dinților, proces care se produce în timp, pacienții solicită protezele dentare complete obișnuite, care exercită presiune asupra dinților și schimbă senzația de gust. Astfel, sentimentul de securitate și încredere în sine este slăbit și poate dura până la 12 luni, pentru a restabili spațiul corect al dinților. Se poate produce regresia osului și acest lucru se poate întâmpla dacă golurile dinților sunt neglijate din neatenție. Astfel, sarcina de mestecat nu mai este suportată.

Pentru a obține cel mai bun confort posibil și estetic la purtare, se recomandă conceptul inovator de implantare: Fast & Fixed. Această procedură se oferă ca o metodă alternativă, mai ieftină și de scurtă durată.

Vino acum la stomatologia Dental Privilege!

Autor:

This author has published 11 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns