Imbracamintea unui fotograf de evenimente

1 mai 2019 | Autor: | Posted in Arta si cultura

Imbracamintea unui fotograf de evenimente

Ce ar trebui sa poarte un fotograf de evenimente? Codul vestimentar al fotografului de nunta poate fi formal sau casual, in functie de nunta si locatia alesa. In calitate de fotograf, nu sunteti obligat sa va imbracati la patru ace, dar consider ca trebuie sa va imbracati ca un profesionist. In acest ghid as dori sa impartasesc parerea mea despre imbracamintea unui fotograf de evenimente, fie ca este vorba despre un fotograf de nunta, fotograf de botez sau pentru orice alt eveniment.

Cum sa te imbraci ca un fotograf profesionist de evenimente

In primul rand cand va imbracati ca un profesionist, va simtiti ca un profesionist si increderea va ajuta sa vorbiti cu clientii dumneavoastra si posibil sa scoateti fotografii mai frumoase. In al doilea rand daca sunteti fotograf la o nunta este posibil ca aceea sa nu fie singura nunta, exista o multime de potentiali clienti care participa la eveniment. Daca sunteti imbracat ca un profesionist oamenii va vor contacta cu incredere.

Purtati incaltaminte confortabila

Daca aveti un eveniment care dureaza cateva ore si stiti ca trebuie sa stati in picioare atunci este o idee buna sa purtati incaltaminte in care sunteti conforbabil. Un fotograf botez Bucuresti poate participa si 8 ore la eveniment. In timp ce un fotograf de nunta poate sa participe pana la 14 ore la nunta si daca intervin situatii in care trebuie sa se catere si in copaci pentru a surprinde momentul creativ atunci este bine sa poarte ceva confortabil.

Consultati clientii

In cazul in care nu sunteti siguri daca evenimentul o sa fie unul casual sau formal cea mai buna idee este sa consultati clientul. Daca este o nunta intr-o locatie extravaganta sigur exista un dress code. Un fotograf nunta Bucuresti sau din orice alt judet din tara trebuie sa respecte evenimentul clientului sau si sa impresioneze prin profesionalism.

Autor:

Fotografie creativa impreuna cu Soulseeker, fotograf nunta, fotograf cununie civila, fotograf botez sau pentru orice eveniment drag. www.soulseeker.ro

This author has published 2 articles so far.

Lasă un răspuns