Iarna aceasta alegeti ca destinatie de vacanta statiunea Azuga

21 decembrie 2012 | Autor: | Posted in Turism

Majoritatea turistilor romani care aleg sa-si petreaca sejururile la munte sunt inclinati sa aleaga mereu ca si destinatie statiunile de pe Valea Prahovei, in special Poiana Brasov sau Predeal. Eu as vrea sa va spun cateva cuvinte despre minunata si micuta statiune Montana de la noi: Azuga.

Statiunea Azuga este situate in nordul judetului Prahova la confluenta raului Prahova cu paraul Azuga.  Potentialul turistic al orasului Azuga este in exclusivitate natural, fiind o statiune potrivita pentru odihna sau drumetii montane (care de altfel sunt niste experiente de neuitat) cu grad de dificultate de la I-IV in functie de pregatirea si experienta fiecaruia dintre turisti. Ca si obiective turistice veti gasi in centru statiunii Azuga, in parc, monumentul Ecaterinei Teodoriu scuplat de Ioan Iordanescu in 1937, Biserica Sfanta Treime si nu in ultimul rand Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise din Muntii Baiului.

Cazare in Azuga veti gasi incepand de la pensiunile de 2 margarete pana la hotelurile sau locatiile mai extravagante de 4 si 5 stele. Fiecare dintre acestea incearca sa ofere un confort maxim, servicii de calitate si ambianta placuta. Preturile sunt mult mai rezonabile fata de statiunile montane din apropiere, statiunea Azuga fiind preferata familiilor. Tarifele de cazare in aceasta perioada pot incepe de la 100 lei/noapte/loc in camera dubla la o pensiune de 2 sau 3 margarete . Daca sunteti mai pretentiosi atunci aveti la dispozitie si locatiile de 5 stele unde veti gasii un nivel ridicat de confort si o multime de alte facilitati.

In concluzie, Statiunea Azuga, dupa parerea mea este o destinatie coCheta ce are de oferit in primul rand privelisti minunate, dar si multe beneficii privind cazarea ( tarifele practicate sunt accesibile). Restaurantele si centrele de agrement nu lipsesc din statiune; daca nu sunteti iubitori de natura, drumetii si sporturi de iarna, aveti posibiliatea sa va petreceti si altfel timpul liber.

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comentarii (1)

  1. Costescu din Semenic

    Pe locul 2, dupa Predeal, recomand cu caldura zapada partiilor de schi Sorica si Cazacu, chiar daca langa mine e mult mai aproape Semenicul.

Lasă un răspuns