Atent cand cumperi o geaca de piele

13 iunie 2018 | Autor: | Posted in Fashion

La ce aspecte trebuie sa fii atent atunci cand cumperi o geaca de piele.

Toti domnii care vor sa arate impecabil trebuie sa detina una sau chiar mai multe geci piele barbati. Aceste piese vestimentare nu se demodeaza niciodata si ajuta la conturarea unui look interesant, indiferent daca este vorba despre intalniri intre prieteni sau intalniri cu partenerii de afaceri. Atunci cand aleg o jacheta din piele, barbatii trebuie sa fie insa foarte atenti la cateva elemente.

In primul rand, croiala conteaza extrem de mult! In functie de aceasta, modelele sunt clasice sau moderne. Linia cusaturilor trebuie si ea studiata atent, pentru ca in functie de acest detaliu, jachetele se vor aseza bine pe domni sau dimpotriva. Un alt detaliu important este lungimea jachetei.

Toti barbatii trebuie sa tina minte ca aceste piese vestimentare nu sunt paltoane. Asadar, ele nu trebuie sa fie lungi. Jachetele potrivite trebuie sa se termine, de regula, chiar deasupra blugilor sau cel putin sa acopere putin din pantaloni. Posibilitatea de miscare a domnilor atunci cand poarta geci piele barbati este si ea esentiala.

In jacheta ideala, domnii trebuie sa se poata misca in voie, fara ca nimic sa nu ii retina.

Pretul este si el un factor care poate fi decisiv.

Fabricantul A&A Vesa practica insa preturi extrem de convenabile, avand in vedere calitatea pe care o ofera clientilor, dar si durabilitatea pieselor vestimentare.

In ceea ce priveste culoarea, modelele sunt disponibile in diferite optiuni.

Cea mai comuna varianta este cea neagra.

Jachetele inchise la culoare sunt usor de asortat la orice tip de tinuta. De asemenea, domnii pot opta si pentru un maro inchis ori pentru un maro mai deschis!

Inainte de achizitionarea unei jachete din piele, barbatii trebuie sa ia in considerare toate aspectele de mai sus. Astfel, ei vor putea gasi modelul ideal pentru ei, in care sa se simta bine si totodata confortabil!

Autor:

Aflată în județul Arad, localitatea Buteni, fabrica de blănuri A&A Vesa pune preț pe calitate si autenticitate. Blana utilizată pentru confecționarea hainelor nu provine de la specii de animale aflate pe cale de dispariție, fabrica respectând toate standardele în privința comercializării acestui tip de produse. Cu o tradiție de peste 20 de ani în prelucrarea de haine și accesorii din blană, fabrica de blănuri A&A Vesa este unul dintre cei mai apreciați producători de haine de blană din România și din Europa. Magazinele Vesa din tara si magazinul online va stau la dispozitie pentru a admira, proba si pentru a darui cele mai reusite piese vestimentare de piele si blana.

This author has published 4 articles so far.

Lasă un răspuns