Fard de ochi – Machiaj pentru ochii caprui

11 iunie 2018 | Autor: | Posted in Fashion

Primavara este timpul iubirii si intalnirilor romantice. In machiajul unei fete cu ochi maro, accentul se pune pe iris. Aspectul poate transmite nuantele subtile ale atitudinii fata de interlocutor.

Acest lucru este valabil mai ales daca esti foarte atractiva. Cum poti sa obtii un aspect mai expresiv? Desigur, cu ajutorul unui fard de ochi profesional, pe care il poti cumpara de pe site-ul magazinului online www.beautyoneshop.ro .

fard de ochi

Probabil stii ca la baza unui machiaj de calitate stau anumite reguli. In cazul ochilor caprui, fardul de ochi cu un ton mai intunecat se aplica de la coltul exterior al ochiului, in tonuri de degrade, pana la colturile interioare ale ochilor, unde tonul de culoare va fi mai deschis.  Aici, de exemplu: un corector reflectorizant nu trebuie aplicat pe pleoapele umflate. In acest caz, pleoapele trebuie doar sa fie subliniate. Un alt secret: culorile reci ale fardurilor evidentiaza ridurile si de aceea, culoarea fardului de ochi trebuie sa se potriveasca cu culoarea ochilor, precum si cu tonurile hainelor, in caz contrar imaginea va fi stearsa.

Schema de culori pentru machiajul ochilor caprui

Tonurile de baza pentru ochii caprui sunt: alb, opal, crem, culoarea sampaniei.

Pentru bruneta cu ochi caprui sunt potrivite urmatoarele culori:

  • negru
  • argintiu
  • maro inchis
  • liliac, precum si fuchsia
  • auriu

Pentru fata cu par blond, este potrivita aceasta gama:

  • nisipiu
  • roz
  • toate nuantele de verde
  • bej inchis sau deschis

In nici un caz, nu utiliza teracota in machiajul pentru ochii caprui. Nuanta portocalie nu se potriveste unor astfel de ochi.

 Machiajul perfect

Fard de ochi

Genele frumoase sunt foarte importante in machiajul ochilor caprui. Un efect excelent apare atunci cand se utilizeaza culori de fard de ochi in nuante contrastante. Deci, pentru ochii caprui sunt potrivite culorile contrastante  de verde si turcoaz luminos in combinatie cu negru.

Aplicand un astfel de machiaj dai un aspect misterios, asa cum sunt eroinele romantice. Insa, nu trebuie sa exagerezi  cu numarul de culori sau de umbre, pentru ca efectul sa nu fie de clovn. Pentru a realiza cel mai bun machiaj contrastant, intra pe site-ul magazinului online  www.beautyoneshop.ro si alege din diversitatea de culori, in functie de preferintele tale.

Subliniaza expresivitatea ochilor caprui

Artistii make-up cunosc foarte multe tehnici dificile pentru a da expresivitate ochilor caprui. Una dintre tehnicile folosite cel mai des, este de a desena cu un creion alb, conturul de-a lungul partii interioare a pleoapei inferioare. Efectul va fi  acela de marire a ochilor, putand executa aceeasi metoda cu un creion negru.

Machiajul ochilor caprui – adauga stralucire!

Un aspect radiant nu este o expresie figurativa, ci rezultatul unui machiaj corect si a folosirii fardurilor de ochi calitative, ce pot fi cumparate de pe site-ul magazinului online www.beautyoneshop.ro .  Aplica pe pleoapele superioare un ton principal de culoare  putin mai intunecata decat culoarea naturala a pielii, in partea exterioara a ochiului, iar de la mijloc spre partea interioara a ochiului, o nuanta radianta si mai deschisa.

Machiajul ochilor caprui,  poate fi foarte expresiv sau abia vizibil. Este foarte important ca el sa fie ingrijit, sa sublinieze umbra ochilor caprui si sa corespunda stilului si timpului din zi.

Autor:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns