Diferente dintre laptop sh si refurbished

25 octombrie 2017 | Autor: | Posted in Calculatoare

Un laptop reburbished reprezinta acel produs care in primul rand a fost comercializat de catre un brand, si face parte din echipamente dintr-un domeniu IT cu niste specificatii foarte puternice, fiind specific create pentru mediul afacerilor.
In acelasi timp un laptop refurbished mai poate sa insemne un produs al unor branduri recunoscute international, cum ar fi de de exemplu Lenovo, Dell si asa mai departe.

Mai pe scurt un laptop refurbished nu este nimic altceva decat un laptop care a fost inapoiat de catre proprietarul acestuia dupa o anumita perioada de timp din anumite motive personale. Partea buna a laptopului refurbished este ca fostul proprietar al acestuia poate sa il fi inapoiat doar pentru ca nu i-a placut ca avea o zgarietura pe carcasa, motiv pentru care pentru altii nu este ceva foarte serios, insa in acelasi timp poate sa fie un defect mult mai serios, cum ar fi la nivelul componentelor principale al placii de baza, procesorului sau placii video, caz in care motivul este mult mai serios.

Deci, diferenta dintre un laptop second hand si unul refurbished este ca cel second hand a fost folosit pentru o perioada mult mai mare de timp, iar cel refurbished este mai probabil sa fi fost folosit pentru o perioada mai mica de timp ceea ce ii ofera laptopului refurbished un avantaj in sensul de vechime.

In acelasi timp un laptop second hand are o perioada de garantie mult mai mica deca unul refurbished, insa ambele sunt ideale pentru un individ care doreste doar sa navigheze pe internet, sa foloseasca programe de baza cum ar fi microsoft office, sau chiar pentru un mic birou. Insa, datorita faptului ca foarte multi oameni isi doresc doar lucruri noi pe care de foarte putine ori le folosesc la capacitatea lor maxima, laptopurile refurbished si second hand raman alternativa principala doar pentru oamenii care cantaresc cu adevarat raportul avantaje/ dezavantaje.

Autor:

This author has published 14 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns