Destinatia anului 2013 New Entry – Insula Mykonos

10 august 2013 | Autor: | Posted in Turism
Turism Grecia

Turism Grecia

Turul insulei Mykonos

Excursia are ca punct de plecare plaja Agios Ioannis, partea traditionala a insulei de unde puteti admira antica insula Delos. Vom trece pe langa pescarii din port si ne vom clati privirile cu minunatele capodopere arhitecturale reprezentate prin capela si prin casele construite in stil cicladic.

In cea mai pitoreasca zona, satul Ano Mera, vom vizita o manastire de calugari a secolului XVI – Panagia Tourliani. Aici putem face o plimbare prin mica piata a satului si putem lua o pauza ca sa ne delectam cu bauturile zonei alaturi de localnici.

Va recomandam sa incercati „stin igia mas” si „ouzo”.

Kalafatis, magnifica plaja cu nisip auriu se va ocupa de relaxarea dumneavoastra de vacanta. Poposirea noastra aici va va oferi sansa sa va bucurati de apa marii sarate inainte de intoarcerea in oras.

Vom strabate micul oras-port pedestru pe stazile sale inguste si pietruite si vom privi celebrele mori de vant si Mica Venetie. Mascota insulei, pelicanul Mr. Petros va va intampina cu bucurie si va va asigura buna dispozitie.

Tot aici veti vedea una din cele mai impresionante biserici zonale si anume Panagia Paraportiani, construita in stil bizantin. De aici, puteti merge dupa bunul plac in recunoasterea orasului insoti chiar si de un ghid, iar ar punctul de intalnire pentru continuarea aventurii va fi vechiul port Yacht Club.

Tarifele sunt: 33 € pentru adulti si 16.5 € pentru copii intre 4-12 ani.

http://triniustravel.ro

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns