De unde cumparam cele mai interesante piese de mobilier pentru living?

19 aprilie 2017 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Amenajarea locuintei este unul dintre momentele cruciale din viata unui proprietar avand in vedere ca alegerile pe care le facem in acest sens trebuie sa fie unele dintre cele mai intelepte.

Living-ul sau camera de zi, cum obisnuim sa ii mai spunem este o incapere foarte importanta din cadrul oricarei locuinte datorita faptului ca aici petrecem o buna parte din timpul unei zile. In conditiile date, mobilierul joaca un rol principal in gradul de confort pe care il resimtim atunci cand pasim in aceasta incapere.

Mai mult decat atat, o alegere nepotrivita poate transforma aceasta incapere intr-un veritabil kietsch, un lucru pe care cu siguranta vrem sa il evitam.

Piesele de mobilier sunt principalele produse care pot schimba complet imaginea unei incaperi, astfel ca este necesar intr-o prima etapa sa ne indreptam atentia asupra acestora, urmand ca pe un plan secundar sa lasam toate celelalte obiecte de decor. Cele mai interesante piese de mobilier pentru living se regasesc astazi in cadrul magazinului online www.premiamob.ro. Iata cateva piese de mobilier pe care le poti achizitiona de la Premiamob si care vor contribui semnificativ la confortul din aceasta incapere.

Mese living – www.premiamob.ro

1. Masa Living Anton.

Daca vrei sa ai parte de un living modern care va reusi cu siguranta sa impresioneze, atunci masa Anton de la Premiamob a fost special creata pentru living-ul tau. Ce este atat de special la ea? Faptul ca reuseste sa imbine simultan sticla cu metalul si cu lemnul intr-un mod de-a dreptul deosebit. Pe langa aportul estetic impresionant, aceasta masa poate fi totodata integrata cu mare usurinta in decorul general al unei locuinte moderne avad in vedere ca este perfecta pentru crearea de contraste puternice si atractive.

2. Scaune pentru living Bergamo.

Pentru ca nu putem vorbi despre un living complet, vom avea nevoie totodata si de scaune care sa vina in completarea mesei pe care o achizitionam. Scaunele Bergamo pe care de asemenea le regasim in portofoliul Premiamob in aceasta perioada. Aceste scaune se potrivesc perfect cu masa Anton pe care o pot completa intr-un mod de-a dreptul inedit.

3. Fotoliu Balansoar Rocco.

Fotoliile balansoar au redevenit un trend pentru locuintele moderne dupa o perioada indelungata in care acestea se regaseau strict in cadrul locuintelor cu stil mai traditional. Aceste fotolii balanasoar sunt niste produse extraordinare atat in ceea ce priveste partea estetica, preucm si cea functionala. Indiferent daca le achizitionam pentru utilitatea lor sau pentru aportul estetic, in cele din urma o astfel de achizitie este una cat se poate de inteleapta.

Chiar daca living-ul este o zona destul de pretentioasa atunci cand vine vorba despre amenajari, cert este faptul ca prin intermediul unor alegeri simple in ceea ce priveste mobilierul, avem posibilitatea de a transforma liing-ul intr-o incapere relaxanta si decorata cu gust.

www.premiamob.ro este un magazin online care comercializeaza numeroase piese de mobilier construite din lemn de calitate pentru toate incaperile locuintei la o calitate superioara si la preturi cat se poate de accesibile.

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns