De la palat la cort, de la nuntă la înmormântare

3 iunie 2022 | Autor: | Posted in Internet-Online

Deși are un castel la margina Bucureștiului de 30 de camere, pictorița Calfa trăiește viața la extrem: s-a mutat în cort vara aceasta din cauza căldurii insuportabile din casă. Pictorița a renunțat la confortul patului regal cu baldachin pentru răcoarea oferită de salteaua așezată direct pe pământ, unde este încăzită doar de cei doi pisici.

 

Aceasta a declarat pentru un post de televiziune că „De mică îmi doream să stau şi eu la cort si dar familia şi prietenii nu m-au luat niciodată pentru că spuneau că sunt foarte fiţoasă. Aşa că în urmă cu două săptămâni am împrumutat acest cort de la un vecin, care a venit şi l-a montat, şi locuiesc de atunci în el. Este foarte răcoare şi mă simt extraordinar de bine. Am vrut să fac acest lucru pentru că iubesc natura şi contactul cu pământul”.

 

Pe lângă talent și puteri supranaturale, frumoasa blondă este și curajoasă, deoarce a declarat că nu se teme de nimic pentru că puterile ei o vor ajuta să se apere de orice creatură: „Nu mie frică de nimic pentru că nu am ce să păţesc. Beneficiez şi de puteri supranaturale cu care mă pot apăra. Pot cu puterea minţii să îngheţ lucruri. Astăzi de exemplu am făcut acst lucru cu o muscă. S-a aşezat pe o bucată de pepene pe care o tăiasem şi m-am concentrat asupra ei şi a îngheţat”.

 

Dar se pare că nu o pot ajuta să se apere de neprevăzut pentru că o nenorocire s-a abătut asupra fericirii ei cu „prințul” Eric și anume moartea mătușii acestuia. Frumoasa prințesă a primit vestea în momentul în care proba pentru ultima data rochia de mireasă. „Mă aflam la ultima probă pentru rochia de mireasă când m-a sunat Eric. Cu pregătirile pentru eveniment eram spre final, meniul era stabilit, aranjamentele florare erau alese, dar cel mai rău îmi pare de invitaţii care au fost foarte dezamăgiţi de amânarea căsătoriei noastre. Familiile erau foarte nerăbdătoare, dar ne-au înţeles.” declară artista. Astfel că marele eveniment monden va fi amânat pentru o perioadă de 6 luni.

Autor:

This author has published 19 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns