De ce sa optam pentru o firma de hosting din Romania?

23 februarie 2016 | Autor: | Posted in Servicii pe internet

Firmele de hosting s-au inmultit foarte rapid in ultima vreme, asa se face ca in momentul de fata exista si in Romania zeci, daca nu chiar sute de firme care ofera servicii de gazduire web.

Desi exista multe firme de hosting in Romania si oferta este una destul de variata, sunt totusi destul de multe persoane care prefera sa beneficieze de serviciile firmelor de hosting din strainatate. Lucru abordat gresit!

De ce sa optam pentru firmele de hosting din Romania?

  • Multi inca aleg firmele de gazduire web straine datorita faptului ca sunt firme mari si garanteaza un Uptime ridicat. Insa tehnologia a evoluat si lucrurile s-au schimbat mult in bine si in Romania in acest domeniu. Acum nu trebuie sa ne mai facem griji ca serverul este picat nici la firmele locale. Se pot intalni cazuri in care uptime-ul este mai mic, insa la fel de simplu se pot intalni cazuri si la firmele din afara. Prin urmare, la firmele de hositng din Romania ce au vechime si experienta, uptime-ul garantat nu este o problema.
  • Serverele localizate in Romania fac site-ul sa se incarce mai repede pentru utilizatorii din Romania. Una este sa accesezi un server din Statele Unite si alta este sa accesezi un server localizat in Romania.
  • Serviciile de hosting din Romania sunt mai ieftine decat serviciile de hosting din afara. Desi multi inca au impresia ca hostingul de la Hostgator sau Bluehost este mai ieftin si pachetele mai performante decat la firmele din Romania, ei bine, acestia se inseala! Cum numarul firmelor de gazduire web din Romania este din ce in ce mai mare si pachetele mai variate, putem gasi cu usurinta servere care sa se incadreze in bugetul nostru. Fie vorba chiar si de 1 Euro pe luna.
  • IP-ul de Romania joaca un rol important in optimizarea SEO. Daca site-ul nostru se adreseaza publicului din Romania si dorim sa avem pozitii bune in Google.ro, atunci IP-ul de Romania ne ajuta in aceasta privinta.
  • Comunicand cu echipa de Suport in limba romana ne va fi mai simplu sa explicam problemele si sa ni se rezolve nelamuririle.

Acum ca ti-am aratat ca nu mai ai de ce sa iti fie teama sa alegi o firma romaneasca de hosting, mai trebuie doar sa o cauti pe cea potrivita. Recenziile de pe internet, articolele informative sau comentariile de pe paginile de facebook ale companiilor de gazduire ar trebuie sa te ajute sa iei cu usurinta decizia potrivita.

Autor:

This author has published 19 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

No CAPTCHA challenge required.