De ce sa facem cumparaturile de la hypermarketuri

9 februarie 2017 | Autor: | Posted in Altele

Care optiune este mai buna: magazinul de cartier, sau super (hyper)marketul care pare in ultima vreme sa se mute tot mai apropae de tine (vorbind metaforic – se deschid tot mai multe)?

Evident, alegerea corecta este magazinul care indeplineste toate nevoile clientilor. Oricine isi doreste sa cumpere produse de calitate la un pret accesibil. De cele mai multe ori acest lucru nu se intampla in magazinele obisnuite. Calitatea produselor nu poate fi pusa mereu la indoiala, dar pretul de cele mai multe ori este mai mare decat intr-un supermarket. Nici diversitatea produselor nu impresioneaza. Este evident ca pretul difera si in functie de calitatea produselor.

In magazinele obisnuite, se intampla frecvent ca produse ce se gasesc destul de ieftin intr-un supermarket sa aiba un pret destul de ridicat in raport cu calitatea. Acesta ar fi principalul motiv pentru care oamenii ar trebui sa renunte la comoditate ( magazinele obisnuite se afla in apropierea casei) si sa aleaga sa faca cumparaturi dintr-un supermarket.

Este adevarat ca atunci cand avem nevoie urgent de ceva vom alege magazinul din apropiere, dar cand ne referim la cumparaturi substantiale ar trebui sa ne gandim de doua ori daca sa mergem la acelasi mgazin. Supermarketul sau hypermarketul va fi mereu o alegere mult mai potrivita. Chiar si in aceasta situatie, mai exista o dilema: ce supermarket sa alegem?

Pentru a usura decizia clientilor, magazinele Carrefour (supermarket sau hypermarket) pun la dispozitia acestora luna de luna cate un catalog Carrefour in care sunt prezentate cele mai bune oferte.

In ultimii ani lanturile de astfel de magazine au devenit destul de numeroase si totodata s-au dezvoltat foarte mult. Acestea vor trezi interesul viitorilor clienti si dupa ce au facut cumparaturi odata din Carreour vor fi convinsi ca aceasta este alegerea cea mai potrivita.Calitatea produselor, ofertele Carrefour si numarul mare de produse ce pot fi achizitionate sunt elementele ce caracterizeaza magazinul Carrefour, cat si celelalte hypermarketuri. Cumparatorii pot achizitina din incinta magazinului alimente, produse de curatenie, produse pentru mobilarea casei. Mai pe scurt, Carrefour ofera clientilor toate produsele de care au nevoie. Pentru a veni si mai mult in sprijinul cumparatorilor, ofertele Carrefour pot fi accesate si online, astfel vom stii cu exactitate pentru ce anume vizitam magazinul.

Nu doar magazinele Carrefour ofera cataloage si oferte luna de luna, ci majoritatea supermaketurilor. Daca inainte era destul de greu sa ajungem la un supermarket fiindca acestea erau amplasate in afara orasului, ei bine, acum multe dintre ele sunt chiar in oras. Magazinele Carrefour din Bucuresti sunt un bun exemplu, Carrefour Vulcan sau Carrefour Orhideea din Bucuresti sunt plasate in interiorul orasului si vin cu oferte exceptionale luna de luna.

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns