De ce sa alegi becurile LED pentru iluminare?

1 ianuarie 2018 | Autor: | Posted in Altele

Becurile clasice au inceput sa piarda din ce in ce mai mult teren in fata becurilor cu LED. Acestea au ajuns sa fie un adevarat competitor pe piata. Desi nu sunt atat de accesibile oricui datorita pretului piperat, becurile LED si-au castigat o categorie de clientii fideli. Pe de alta parte, daca ajungeti sa faceti o analiza comparativa veti putea observa ca pe termen lung aceste becuri LED sunt mult mai economice decat becurile clasice, fiind chiar o adevarata investitie.

De ce sa alegeti becurile LED?

Principalul avantaj al unui bec LED este acela ca va permite sa faceti economie pe termen lung. Dar avantajele nu se opresc aici:

Spre deosebire de anumite tipuri de becuri, becurile LED nu au in compozitia lor mercur. Pe langa faptul ca sunt economice, acesta este unul din principalele motive pentru care sunt atat de apreciate de anumiti consumatori. Nu uitati ca sanatatea voastra este cea mai importanta!

Aveti posibilitatea de a regla intensitatea becurilor LED. De asemenea, pe langa acest beneficiu, in cazul locuintelor unde se aprinde si stinge lumina destul de frecvent acestea sunt de mare ajutor deoarece iluminarea completa este instanta cand sunt aprinse. Nu in ultimul rand, va puteti bucura de o lumina constanta, caci acestea nu palpaie.

Ramanand intotdeauna reci, nu exista posibilitatea ca acestea sa se incalzeasca. Mai mult de atat, nu produc lumina ultravioleta, asa ca nu veti avea probleme cu insectele. Exista si cateva exceptii, asa ca este de recomandat sa veridicati intotdeauna ambalajul acestora pentru a inlatura orice dubii.

Consumul energetic este cu mult mai redus in cazul acestor becuri, lucru ce va contribui la facerea de economii.

Ce parti mai putin pozitive exista in cazul becurilor LED?

Desi anterior s-au prezentat o serie de parti pozitive despre becurile LED, este bine sa stiti ca exista si cateva dezavantaje cand vine vorba de acestea. Spre exemplu, pretul nu este potrivit pentru toate categoriile de consumatori. Mai mult de atat, pentru anumite persoane poate fi o problema ca aceste becuri produc o lumina directionala, care nu va fi imprastiata in mod unifor in intreaga incapere.

Daca iti doresti sa achizitionezi becuri cu LED pentru iluminarea propriei locuinte sau spre a fi folosite in alte scopuri, magazinul Led Concept iti vine in ajutor. Acestia pun la dispozitie clientilor o gama variata de produse ca sa satisfaca orice necesitate. Nu uita ca aceste becuri reprezinta tehnologia viitorului, asa ca investete din timp in acestea! In momentul de fata sunt unele dintre cele mai bune metode de iluminare care se pot intalni pe piata!

Autor:

This author has published 25 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns