De ce primul pas dupa cumpararea unei masini second hand este in service?

10 august 2017 | Autor: | Posted in Auto - Moto

De ce primul pas dupa cumpararea unei masini second hand este in service?

Mai mult decat sigur, pe langa entuziasmul de a avea ceva ce v-ati dorit de mult (sau poate ati primit), va ganditi la a pregati cat de repede autoturismul pentru a-l putea folosi cu succes in activitatile dumneavoastra zilnice.

Este foarte posibil ca in momentul achizitiei sa nu fi verificat de exemplu nivelul uleiului, a lichidelor de frana, a lichidului de spalare parbriz, antigelul si asa mai departe. Pe de alta parte, exista sanse ca nici bateria sa nu se mai mentina la valorile sale recomandate.

Asadar, de unde ar trebui sa incepeti? Daca amanati masurile necesare, s-ar putea ca in timp sa apara si alte defectiuni, mai serioase – incepand cu lipsa echilibrarii rotilor, starea anvelopelor (in special la inceputul sezonului friguros). Cautarea unui service auto competitiv ar trebui sa fie deci prima dumneavoastra grija, indiferenta de marca sau modelul de masina achizitionata. Apelarea la o echipa de profesionisti, poate sa va scuteasca de cheltuieli ulterioare suplimentare, dandu-va si siguranta unor deplasari lipsite de probleme. Garantia lucrarilor realizate cu echipamente performante acopera azi toate din aspectele pe care le-am mentionat mai sus – de la serviciile de vulcanizare, la cele de inlocuire a anvelopelor de iarna, pana la o diagnoza auto completa, un atelier modern poate sa va ofere totul, intr-un timp relativ scurt. Nici aspectele de electricitate nu trebuie neglijate, deoarece chiar pornirea este esentiala (acumulatorii au rolul lor, sa nu uitam); adaugam si sistemele de semnalizare, farurile, stopurile si importanta celorlalti consumatori.

Intr-adevar, pentru multi dintre noi, mecanica poate parea un subiect extrem de vast, de complicat, in care componentele si instalatiile au functii si denumiri neintelese. Gasind insa o echipa care sa poata oferi consultanta necesara, intr-un limbaj pe intelesul tuturor, programand reparatiile si inspectiile necesare intr-un timp cat mai apropiat, veti observa ca lucrurile pot sa se desfasoare extrem de fluent, multumindu-va atat pe dumneavoastra, creandu-se si o legatura de incredere fata de respectivul service din orasul dumneavoastra. De aceea este foarte important sa gasim un atelier cat mai aproape de domiciliu, cu ajutorul Chilipirim.ro se pot lista anunturi pe localitati, inclusiv ateliere de reparatii auto din localitati cu putini locuitori.

Autor:

Vinzi sau cumperi? Oferi sau cauti? Prestezi un serviciu sau ai nevoie de unul?
Chilipirim.ro este locul in care vanzatorii si cumparatorii beneficiaza de cel mai bun raport calitate-pret, iubitorii de Kilipiruri au propriul bazar de anunturi gratuite, companiile isi promoveaza produsele si imaginea, antreprenorii isi gasesc oportunitati pentru lansarea noilor afaceri si pentru promovarea celor existente, prestatorii de servicii isi atrag potentialii clienti.

This author has published 3 articles so far.

Lasă un răspuns