Curs de manichiura in Timisoara

12 februarie 2019 | Autor: | Posted in Fashion

Daca vrei sa incepi o cariera frumoasa si plina de provocari in care sa nu te plictisesti niciodata si in care sa intalnesti mereu oameni noi, echipa Janet Nails iti vine in ajutor cu un curs de stilist-protezist in Timisoara pentru ca tu sa poti face primii pasi in domeniul manichiurii profesionale.

Echipa noastra are o experienta de peste 10 ani in domeniul manichiurii si astfel ne-am dat seama ca putem sa imbunatim acest curs de manichiura punand accent mai mare pe partea practica a lucrurilor si optimizand durata cursului.

Astfel nou format al cursului se bazeaza foarte mult pe aplicarea cunostiintelor dobandite in partea teoretica iar durata cursului este de 100 de ore care vor fi parcurse in 12 zile lucratoare – aproape 3 saptamani.

Pe langa aceasta durata scurta si partea practica la curs vei lucra cu produse profesionale de manichiura sub umbrela brandului Janet Nails, vei putea sa iei acasa cu tine kitul cu produse neutilizate si neconsumate, vei avea reducere de 20% la orice produs din magazin pe durata cursului si vei fi indrumat si asistat de un trainer cu experienta.

Pe langa aceasta, la finalul cursului vei primi o diploma de certificare de la Ministerul Muncii care sa arate ca ai parcus acest curs in intregime.

Afla mai multe despre cursul de stilist-protezist pe site-ul nostru.

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns