Cumpararea si utilizarea steroizilor

2 februarie 2016 | Autor: | Posted in Medicamente

Consumul de steroizi in Romania cat si in majoritatea tarilor este vazut putin ciudat si abordat ciudat.

Adevarul este ca raportandu-ne la culturistii profesionisti, toti consuma, dar se vorbeste mai putin despre asta.

Cu alte cuvinte, consumul de steroizi anabolizanti este la ordinea zilei printre culturistii profesionisti si chiar si printre un numar mare de culuristi amatori. Si desi aceste produse sunt interzise in majoritatea tarilor numarul consumatorilor creste de la an la an. Insa daca administrarea steroizilor se face dupa un program bine pus la punct, atunci nimeni nu are de suferit. La urma urmei, steroizii nu fac rau, decat daca sunt consumati in proportii alarmante.

Substante dopante, steroizi si fel si fel de medicamente cu scopul cresterii performantei sportive au fost administrate de sportivi de mai bine de 50 de ani. Si multe altfel de substante inca sunt administrate, doar ca inca nu au intrat pe lista substantelor interzise.

De unde cumparam steroizi?

Atata timp cat nu avem prescriptie de la medic, consumul de steroizi este considerat ilegal. Asta inseamna ca gasim o varietate de steroizi in farmacii, dar nu avem acces la aceste produse decat cu prescriptie medicala. Cu toate acestea, consumul de steroizi nu a scazut in popularitate, ci aceste produse se vand prin alte surse. Asadar, daca dorim sa cumparam steroizi, o putem face accesand site-uri precum 4Steroizi.com sau altele asemanatoare. O simpla cautare pe internet precum “steroizi” ne va afisa o varietate de magazine online de steroizi anabolizanti.

Desi sunt multe site-uri de unde putem cumpara, trebuie sa avem grija si sa ne orientam spre cele care vand produse originale. Site-ul mentionat mai sus comercializeaza steroizi anabolizanti orginali importati direct de la producatori, insa nu toate site-urile sunt la fel. De exemplu, exista o multime de anunturi pe site-urile de profil din Romania in care diverse persoane vand steroizi. Aici nu putem sti niciodata daca respectivele produse sunt originale sau nu.

http://www.centruldepresa.ro/comunicatedepresa/blogs-websites/4steroizicom-magazin-online-de-steroizi

Autor:

This author has published 19 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Additional Articles From ‘Medicamente’