Cum sa organizezi cea mai reusita petrecere de botez?

6 decembrie 2019 | Autor: | Posted in Afaceri

Iti doresti pentru copilul tau cea mai reusita petrecere de botez, o zi care sa ramana in mintea tuturor, iar ani mai tarziu, sa puteti arata si povesti acele momente de neuitat. Insa, pentru a face acest lucru, este nevoie sa gasesti cea mai buna oferta botez Bucuresti, iar mai departe sa te ocupi de organizarea petrecerii. Cu siguranta vei reusi sa oferi momente de neuitat, atat bebelusului, cat si celor care aleg sa petreaca cu voi aceasta zi. 

  Sambata sau duminica? 

   Alegerea zilei potrivite pentru petrecerea de botez trebuie sa fie in legatura cu lista invitatilor. Astfel, daca majoritatea invitatilor vor veni impreuna cu copiii, atunci nu va conta foarte mult pe care dintre cele doua zile le vei alege, caci acestia vor pleca acasa destul de devreme. 

  Alegerea zilei de duminica pentru petrecerea de botez aduce si alte plusuri, printre care un pret mai mic decat daca ai alege sambata, dar si faptul ca exista mai multe sanse sa gasesti liber restaurantul intr-o zi de duminica. 

Cu ce isi ocupa timpul copiii invitati? 

  Daca majoritatea invitatilor au copii, atunci este absolut necesar sa gasesti diverse activitati cu care sa le ocupi timpul, iar parintii lor sa se poata relaxa la mese.  

   Astfel ca, poate deveni un must-have aducerea unor animatori care ii pot tine ocupati pe copii cateva ore, inventand diverse jocuri, dansand sau cantand. Este recomandat totusi sa se gaseasca un loc unde exista suficient loc pentru acestia, fara a incurca ceilalti invitati sau a-i deranja pe ringul de dans. 

   Este recomandat ca pentru copii sa existe meniuri adecvate, cu mancare potrivita varstei lor si in portii mult mai mici. In functie de preferinte si de varsta copiilor, poti amenaja o masa speciala unde acestia sa fie asezati sau poti opta sa le oferi loc impreuna cu parintii lor la mese. 

   Nu trebuie sa lipseasca de la petrecerea de botez candy bar-ul, caci acestea au devenit destul de frecvente si va fi cu adevarat apreciat de cei mari, dar mai ales de cei mici, care vor savura diverse prajiturele. 

  In ceea ce priveste decorul, trebuie sa ai grija ca de la petrecerea de botez sa nu lipseasca baloanele, iar daca acestea sunt cu heliu, distractia este maxima. Copiii se vor distra jucandu-se cu ele, iar parintii pot petrece in voie.   In acelasi timp, poti aduce masini pentru baloanele de sapun, care functioneaza cu ajutorul unei solutii speciale. 

Restaurant cu posibilitate de cazare 

   Cea mai buna oferta botez Bucuresti este aceea care, pe langa inchirierea localului sa iti oferesi posibilitatea de cazare a invitatilor veniti de departe sau, cel putin, o camera disponibila unde bebelusul, vedeta zilei, sa poata fi schimbat si sa poata dormi in voie. 

  In acest fel, bebelusul poate petrece timp cu invitatii atat timp cat poate, ca mai apoi sa se poata odihni in camera impreuna cu cineva din familie. In acest fel, mama poate fi linistita ca totul este in ordine si il poate alapta pe cel mic de cate ori este nevoie. 

Vezi meniurile oferite chiar aici!

Autor:

This author has published 19 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns