Cum sa luptam cu disparitiile de caini

13 septembrie 2018 | Autor: | Posted in Animale de companie

Una din cele mai triste experiente a unui stapan de caini este disparitia patrupedului sau. Exista un rand intreg de factori care ar maximiza posibilitatea pierderii unui caine: neatentia stapanului, curiozitatea patrupedului, alte animale care-l pot ademeni si de ce nu, alte persoane. Simpla poarta pe care ai uitat-o deschisa ii poate deschide pofta de aventura prin imprejurimi.

Pentru monitorizarea acestuia exista zgarzi GPS care la orice moment pot sa iti ofere informatii asupra locatiei cainelui tau. Pe langa zgarzi GPS, nu trebuie sa eviti si celelalte solutii precum sisteme compuse din emitatoare si zgarzi, locatoare GPS, locatoare prin Bluetooth si alte tehnologii ce te ajuta sa iti pastrezi prietenul aproape. Ca de obicei, prevenirea unei astfel de situatii neplacute este o optiune mult mai eficienta decat cautarea disperata. Anunturile plasate in plina strada si cautarea in blocurile vecine nu au rezultatele scontate.

O zgarda GPS permite stapanului sa fie la curent cu pozitia si deplasarea cainelui. Informatia poate fi accesata de pe smartphone, tableta sau laptop, fiind disponibila si online. Datorita senzorilor incorporati in localizatorul GPS puteti avea o privire de ansamblu asupra activitatii fizice a animalului pe tot parcursul zilei. De asemenea, datele prelucrate pot fi utilizate si cand vizitati medicul veterinar, pentru a facilita diagnosticarea si tratamentul ulterior. Atunci cand alegi o zgarda GPS pentru caine, ia in considerare urmatoarele elemente:

DIMENSIUNEA CAINELUI

Zgarda GPS la fel ca si oricare zgarda poate sa fie prea mica, ceea ce poate cauza probleme respiratorii sau la nivel de confort. Daca zgarda e prea mare, riscati sa pierdeti nu doar cainele, ci si zgarda la propriu, eficienta ei fiind minima. Zgarzile GPS oferite de magazinul nostru sunt adaptate atat la caini de talie mica, cat si la caini de talie mare.

PRECIZIA GPS

Distanta maxima care poate fi interceptata de catre zgarda este foarte importanta. Unele dintre acestea pot activa la distanta de 5 metri, ceea ce nu este distanta optima pentru monitorizarea animalului, in special, daca va aflati intr-un loc aglomerat din oras sau intr-o padure. Magazinul nostru pune la dispozitie zgarzi ce acopera raza de 11 km, ceea ce maximizeaza sansele de urmarire.

DURABILITATEA BATERIEI

Regimul lucrativ al dispozitivului te costa energie, iar o baterie puternica iti sporeste siguranta si confortul. Pentru a mari fiabilitatea unei baterii este necesar controlul strict al modului de montare a acestora, intrucat unele echipamente care folosesc mai mult de trei baterii pot parea ca functioneaza corect chiar si atunci cand o baterie este introdusa incorect. Astfel, apar riscuri precum deteriorarea dispozitivului.

APLICATIA SI SISTEMUL DE OPERARE

Pentru a supraveghea si colecta informatiile despre pozitia si deplasarea patrupedului se folosesc aplicatiile mobile, dar si web. Ca regula, aplicatiile sunt contra cost si lucreaza pe un anumit sistem de operare. Achizitionarea acestora avand loc prin abonament. Datorita diversitatii mai mari, producatorii prefera a dezvolta aplicatii pe Android, iOS nefiind neglijat.

Versiunile Android incep de la 4.03 si se termina cu ultimele.

Zgarda GPS este o investitie de lunga durata pentru tine si animalul tau de companie. Daca nu ai avut parte de pierderea unui caine, previna si ai grija de el acum.

https://www.zgarda-dresaj.ro

 

Str. Borsului, Nr.56, 410605 Oradea, Bihor

+40 733 826 722

info@zgarda-dresaj.ro

Autor:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns