Cum sa iti faci carti de vizita chiar daca nu te pricepi la design?

1 ianuarie 2018 | Autor: | Posted in Afaceri

Acum poti avea carti de vizita cu design gratuit!

Orice afacere fie ea cat de mica ar trebui sa aiba minim un set de carti de vizita . Totusi, nu toti ne-am nascut graficieni sau avem ca pasiune design-ul in diverse programe precum Photoshop, Corel Draw si altele. Multi dintre noi abia daca stim sa umblam putin prin Word sau Power Point insa din lipsa de timp sau imaginatie, preferam sa ne lasam pe mana unora care se pricep. Totusi, chiar si atunci cand ar trebui sa alegem un grafician, pute avea batai de cap deoarece daca nu avem macar o recomandare, am putea cauta haotic pe internet cativa graficieni. Din experienta, pot spune ca e greu! Preturi mari, termen lung de realizare a unui produs publicitar si nervi, mai ales daca nu exista o comunicare buna. Graficienii in general au de lucru, iar daca sunt buni, cu atat mai mult, iar preturile sunt pe masura, de aceea marea majoritate a detinatorilor de afaceri nu sunt atat de incantati cand trebuie sa plateasca multi bani pentru un model, doua de afise, carti de vizita sau niste mape de prezentare. Acestea fiind spuse, multi dintre noi incercam sa ne realizam singuri design-ul, cautand tutoriale pe Youtube, sau intreband in stanga si in dreapta daca cineva cunoaste pe altcineva care ar putea sa ne ajute. Din fericire, am gasit un website care poate rezolva problema cu design-ul pentru orice fel de produs publicitar, dar asta nu e tot, timpul de realizare este scurt iar preturile sunt foarte mici in comparatie cu pretul pietei. Mai mult de atat, exista si o pagina cu modele gratuite de carti de vizita, care se pot modifica in functie de preferintele tale. Pe cartidevizitaieftine.com poti gasi intelegerea de care ai nevoie, comanda efectuandu-se cel mai simplu pe email, unde poti lasa informatiile necesare design-ului, text, poze, date de contact, iar unul dintre graficienii disponibili se va apuca de lucru.

Cat dureaza realizarea design-ului unei carti de vizita?

Daca vizitezi pagina cu modele gratuite de carti de vizita, vei gasi peste 1000 de modele gratuite, si cu siguranta minim un model care sa iti fie pe plac. Dupa ce ti-ai ales modelul, le transmiti un email celor de la cartidevizitaieftine.com, in care sa specifici textul dorit, si eventual daca doresti modificarea culorilor. De restu, se ocupa graficienii de acolo! Fara batai de cap, fara timp pierdut aiurea, te vor servi de pe o zi pe alta, in functie de comenzile aflate in lucru.

Cele mai bune preturi din Romania la carti de vizita

Am cautat, am analizat si am gasit pana la urma cele mai mici preturi la carti de vizita, atat printate digital pe carton standard cat si cele pe cartoane speciale, colorate in masa, multistrat, magnetice, transparente, lacuite selectiv sau printate uv. Toate intr-un singur loc si cu livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov in mai putin de 24 de ore de la comanda ferma.

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns