Cum sa inchiriem o masina in Bucuresti

14 decembrie 2015 | Autor: | Posted in Auto - Moto

Inainte de a folosi serviciile unei firme care ofera <a href=”http://www.rent-a-car-otopeni.ro”>masini de inchiriat in Bucuresti</a>, este foarte important sa obtineti cateva informatii referitoare la ofertele existente pe piata. Astfel inainte de a decide cu ce companie de rent a car vom colabora, trebuie sa obtinem raspunsuri la cateva intrebari.

Cum vom alege cea mai potrivita societate care ofera servicii de inchirieri masini Bucuresti?

In primul rand trebuie sa stiti ca in Bucuresti exista peste 300 de societati care ofera servicii de rent a car, multe dintre acestea avand si site-uri de prezentare a flotei auto. Ar fi bine sa verificati cu atentie firma cu care urmeaza sa colaborati, va puteti interesa pe forumuri, unde veti gasi opiniile clientilor cu care a colaborat respectiva companie. Puteti merge la birourile acestora de inchiriere, unde veti afla conditiile si veti putea viziona parcul auto.
Taxele de inchiriere.
In general preturile pentru inchirieri auto se aplica pe zi, iar valoarea totala este in functie de perioada de inchiriere. Pentru a beneficia de oferte de pret reduse, trebuie sa negociati cu firma de rent a car, daca veti solicita o masina pentru o perioada mai lunga de timp, veti achita mai putin.
Depozitul (garantia)
In functie de valoarea si de clasa masinii pe care urmeaza sa o inchiriati, vi se percepe o taxa care reprezinta garantia. Aceasta va este oprita pana in momentul in care veti preda autoturismul. Daca veti aduce masina in aceiasi stare in care ati preluat-o garantia vi se restituie in totalitate.
Varsta minima si permisul de conducere.
Pentru a putea inchiria masini in Bucuresti, trebuie sa aveti varsta minima de 21 de ani si o vechime de minim 12 luni a permisului de conducere. Exista si companii care fac exceptie de la regula, insa trebuie sa achitati sume de bani suplimentare.
Semnarea contractului de inchiriere auto.
Inainte de a prelua autoturismul, vi se va intocmi de catre societatea de <a href=”http://www.rent-a-car-otopeni.ro”>inchirieri masini Bucuresti</a> cu care urmeaza sa colaborati, un contract de rent a car. De obicei acesta este facut in doua exemplare, unul va ramane la dumneavoastra iar celalalt la firma. Verificati cu atentie starea tehnica a masinii inainte sa o inchiriati, daca aceasta prezinta avarii nu ezitati sa solicitati bifarea acestora in contractul de inchiriere.
Raspunderea in caz de condus neregulamentar.
Dupa ce ati inchiriat masina, raspunderea pentru respectarea regulilor de circulatie va revine in totalitate.

Autor:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comentarii (3)

  1. matias

    Mamaa cat de bine e scris articolul asta. Mori de el. :)) daca vrei cumva sa inchiriezi o masina in bucuresti nu mai bine cauti pe olx? Am gasit de inchiriat o masina americana la pretul modic de 900EUR/zi :)))

  2. paraschivrazvan25

    Aceste companii de rent a car Bucuresti sunt foarte solicitate si au preturi mai mult decat accesibile. Sunt extrem de populare serviciile de inchieri auto in capitala si aeroport.

  3. paraschiva

    cautam si noi servici profi de rent a car pentru Bucuresti

Lasă un răspuns