Cum sa faci o nunta cu economii – reducerea costurilor nuntii

30 iunie 2020 | Autor: | Posted in Altele

Idei realizare invitatii de nunta

Ideile simple, intr-o prezentare inedita, intotdeauna au atras si au iesit in evidenta.
Invitațiile de nuntă sunt ușor de făcut. Cu siguranta cunoasteti un prieten priceput pentru design sau cumpărați un șablon descărcabil de pe un site cum ar fi Etsy. Apoi imprimați-le acasă sau într-un alt magazin de profil. În orice caz, veți economisi câteva sute de lei, decat pentru invitațiile tipărite profesional.

Tineti cont! Invitatiile sunt doar un mod de a-i anunta pe invitati de data si locatia nuntii. Ele nu trebuie sa fie neaparat ceva extravagant sau foarte costisitor, ele fiind pur informative.

Consultati si mall-urile sau magazinele mari mari.

Cereti parerea fotograf nunta Brasov, pentru idei originale.

Magazine rochii de mireasa si costum de mire, veti gasi unde nu va asteptati

Miresele nu găsesc în ziua de azi rochii doar la magazinul de rochii de mireasă. Puteți alege o rochie albă în secțiunea de bal sau de rochie de petrecere din orice magazin. Popularitatea rochiilor colorate face ca rochiile formale să fie un înlocuitor drăguț. Numai asa puteti sa iesiti in evidenta. Dragi mirese, fiti creative si originale!

Luati in considerare inchirierea unei rochii de mireasa.

Rochia de mireasa inchiriata poate fi o optiune si pentru rochile mai extravagante.

O rochie de mireasă second-hand nu este destinată tuturor, dar este o opțiune favorabilă pentru miresele care doresc o nunta ce are costuri rezonabile. Căutați magazine de mireasă care sunt specializate în rochii de mireasă second-hand sau consultați site-uri web cum ar fi Rochie de mireasa second. sau de ce nu, chiar OLX, Aceste siteuri au zeci de mii de rochii de mireasă care au fost purtate doar in ziua nuntii. De asemenea, daca optati pentru cumpararea rochitei, o puteti vinde prin aceste site-uri după nuntă.

10. Puteti cumpara rochiile de proba.

Rochiile de mireasa probate sau la final de sezon, sunt mai accesibile.

Cele mai multe rochii de mireasă sunt făcute la comandă, dar miresele pot obtine un discount prin cumpărarea unei rochii de probă (ceea ce încercați în magazin). Dezavantajul: dimensiunile disponibile sunt adesea limitate pentru fotograf Brasov. Saloanele de mireasă ofera în mod obișnuit eșantioane în mărimi diferite. Dar unele magazine de mireasă cu reduceri vând în principal rochii de probă și tind să aibă o selecție mai largă.

Autor:

Fotograf profesionist de nunta din Brasov.

This author has published 2 articles so far.

Lasă un răspuns