Cum poti sa iti gasesti un loc de munca bine platit

28 august 2015 | Autor: | Posted in Altele

Infomunca.ro nu este doar un alt site de job-uri.

Este un proiect nascut din pasiune si din dorinta ca in contextul economico-social actual sa oferim o mana de ajutor celor care isi cauta un loc de munca si celor care doresc sa angajeze noi resurse umane in cadrul companiilor. Sa ajutam sa se realizeze conexiunea celor care isi construiesc o cariera cu cei care recruteaza.

Facem asta de 6 ani si ne-am dezvoltat pe an ce trece de la o simpla platforma unde se pot uploada si gasi joburi, la un adevarat partener de nadejde: joburi reale atat in tara cat si in strainatate, sfaturi si informatii care sa ajute candidatii in gasirea unui loc de munca si un adevarat sprijin pentru companii in identificarea si recrutarea celor mai buni angajati.

Cuvintele cheie dupa care functionam suntem: profesionalism, promptitudine, seriozitate, inovatie si onestitate. Inovatia este inima succesului si viitorului nostru: noi schimbam modul in care oamenii se gandesc la un loc de munca si ii ajutam sa isi imbunatateasca performanta la locul de munca si astfel, sa isi imbunatateasca viata. De ce spunem asta? Pentru ca la urma urmei, un job mai bun e mai mult decat atat. Un job mai bun este o experienta mai buna, o experienta care conduce catre posibilitati mai bune, oportunitati mai mari, relatii interumane mai bune si perspective marete.

In cadrul site-ului infomunca.ro ca si candidat ai posibilitatea sa iti creezi un CV si sa il modifici oricand, sa iti cresti sansele de vizibilitate prin promovarea CV-ului in functie de pachetele alese, sa iti filtrezi optiunile de cautare pentru rezultate cat mai concrete si sa studiezi informatiile oferite de noi pentru dezvoltarea carierei tale.

Pentru companii va punem la dispozitie posibilitatea sa postati anunturi simplu si rapid, aveti acces deplin la baza noastra de CV-uri si ne adaptam nevoilor fiecarui angajator, oferind solutii pentru orice buget.

Si nu ne oprim aici. Ne dezvoltam continuu si in cateva luni va exista si aplicatia de mobil Infomunca.ro. Angajatorii sa isi poata gasi oricand cei mai buni oameni si candidatii sa isi gaseasca jobul pe care il iubesc si sa fie la curent cu noutatile la orice ora.

Daca iti cauti un job noi te putem ajuta sa descoperi oportunitatile si iti punem la dispozitie materialele de care ai nevoie pentru a avea succes.

Daca reprezinti o companie si doresti sa faci angajari te putem ajuta sa descoperi talentele si sa vezi care iti e competitia.

Indiferent cine esti, suntem aici pentru a te ajuta sa ai succes.

Autor:

This author has published 9 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns