Cum poti face calatoria cu avionul mai placuta?

9 decembrie 2017 | Autor: | Posted in Diverse

Atunci cand dorinta de a calatori este mare si te imbie sa pleci la orice ora, calatoria ce urmeaza nu va fi intotdeauna cea mai confortabila. Intai de toate, pentru ca rezervarea zborurilor la ora la ore matinale nu este o alegere prea fericita (tocmai de aceea ne juram ca va fi ultima data). Dar calatoria este costisitoare si, intr-un fel sau altul, te convingi intotdeauna alarma de trezire de la 3:30 este un pret mic care trebuie platit pentru biletul de avion considerabil redus.

Cu toate acestea, poti incepe sa te obisnuiesti cu zborurile matinale, insa ai grija cuprinzi in rucsac un set de cinci elemente esentiale de calatorie care te vor ajuta nu doar sa arati mai bine in ochii celorlalti pasageri, ci si sa te simti extrem de confortabil.

Nelipsitul Bralette. Acest model de sutien este unul extrem de confortabil, care in egala masura sa subliniaza formele si se preteaza hainelor sexy si senzuale. Renunta la disconfortul creat de sutientele clasice, mai ales daca zborul va fi unul de lunga durata, ceea ce inseamna ca va trebui sa purtati acele haine pana la destinatie. Puteti opta pentru un Bralette cu portiuni din dantela, peste care sa purtati o bluza larga care sa va lase umerii la vedere. Cu siguranta oboseala si nerabdarea nu se vor mai citi pe chipul tau.

Poarta mai multe straturi de haine. In avion va fi intotdeauna rece, asa ca ai grija sa te imbraci corespunzator. Totusi, nu opta pentru o bluza si o haina foarte groasa, fiindca trecerile dese de la prea cald la prea frig s-ar putea sa iti cauzeze o raceala odata ce ajungi la destinatie. Mizeaza pe haine subtiri, in limita a trei straturi, pentru a-ti pastra temperatura optima a corpului. Un tricou, o bluza si eventual un poncho sau o jacheta ar trebui sa fie suficient.

Pantaloni confortabili. Tinand cont de faptul ca temperatura din avion este scazuta, iar tu vei fi lipsita de mobilitate pe perioada calatoriei, ia in calcul pantalonii lejeri, tricotati, care sa iti permita atat mentinerea unei temperaturi optime, cat si flexibilitatea.

Incaltamintea. Alegeti o pereche de incaltari comode, in care sa va simtiti confortabil si sa nu deranjeze ceilalti pasageri. Aici ma refer la neinspirata alegere a tocurilor cui sau platforme foarte inalte, ce va pot determina un dezechilibru sau eventuale accidentari. Mai mult decat atat, anumite incaltari nu sunt permise la linia de securitatea a aeroportului, astfel ca puteti risca sa intarziati sau sa pierdeti zborul programat.

O carte de suflet care sa va umple timpul. Timpul va trece mai usor daca vei avea compania potrivita. Fa un top al cartilor tale preferate si alege una sau doua pentru a le lectura pe durata zborului. Oboseala, nerabdarea si frigul vor disparea instant odata ce vei intra in atmosfera incitanta a intrigilor lecturate.

Niciun zbor nu este perfect, intotdeauna vor aparea turbulente sau diverse cauze care sa determine neplaceri pe durata calatoriei. Insa faceti ceea ce depinde de voi si organizati-va plecarea pana la cel mai mic detaliu. In ritmul acesta veti incepe sa iubiti si zborurile matinale.

Autor:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns