Cum organizam uneltele si sculele?

12 februarie 2019 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Bărbații trebuie să fie în garaj, la fel ca femeile în bucătărie, cu toate celea la îndemână. Fie că ai nevoie să repari ceva la bicicletă, fie că trebuie să montezi o mobilă, o trusă cu unelte și scule este totdeauna un lucru nelipsit. Mai mult decât atât, cu timpul, se umple la fel cum se umple trusa de farduri a soției, până în momentul în care ajungi să nu ai loc în trusă de toate cele necesare pentru casă și grădină.  

Suntem siguri că nu îți dorești să lași peste tot uneltele tale, cum se întâmplă de obicei cu gelurile alea din duș, fardurile alea de la oglindă sau pila aia de unghii de pe masă 😊. Și dacă totuși ați lu

Dulap 121 bun - Dulap Metalic - Fiset Metalic

at o comodă pentru soție, nu ai avea nevoie și tu de un dulap pentru sculele și uneltele tale? Și poate și câteva trucuri cum să le păstrezi în ordine ?

  1. Achiziționarea unui dulap metalic. Noi am găsit modelul potrivit pentru tine, în două variante de dimensiuni, în funcție de spațiul disponibil pentru depozitare. Dulapul pentru scule permite crearea unui loc extrem de eficient, precum și accesul ușor la obiectele depozitate. Poți alege unul cu sertar unde poți depozita uneltele de dimensiuni mici. Avantajele acestor modele sunt faptul că au picioare și poți cu ușurință să ajungi cu mătura sau cu mopul în zilele de curățenie.

De asemenea datorită diferitor tipuri de sisteme de închidere ai siguranța accesului limitat, pentru o precauție sporită poți opta pentru închidere cu cifru mecanic sau electronic. Iar dacă vreo să încadreiz dulapul într-un mediu mai moder, ai libertatea să alegi uși colorate sau uși din mdf.

  1. Organizare după prioritate. Asigurați-vă că sculele care le folosiți cel mai des sunt depozitate mai în față, să fie ușor de găsit când e nevoie, în ordinea priorităților dumneavoastră. Puneți toate uneltele de mână pe o poliță, toate uneltele electrice pe altă poliță și tot ceea ce considerați un instrument sezonier undeva mai puțin accesibil.
  2. Organizarea după dimensiune. Cu siguranță aveți foarte multe unelte mici, cum ar fi șuruburi, piulițe, șaibe etc., pe care vă recomandăm să le sortați în cutii mici, sau să folosiți un dulap cu sertar pentru acestea.
  3. Selectarea ustensilelor necesare. Luați în considerare donarea sau aruncarea uneltelor care nu vă sunt necesare la nimic și chiar aruncarea celor deteriorate pentru a evita aglomerarea, daaaaar să nu neglijăm protejarea mediului, să găsim o soluție ecologică.

Autor:

This author has published 11 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns