Cum ne pregatim bagajul pentru vacante?

30 ianuarie 2018 | Autor: | Posted in Diverse

Gandul de a face bagajul pentru mai multe excursii poate fii intimidant si de cele mai multe ori neplacut. Numai la gandul ca trebuie sa avem grija sa nu uitam lucrurile esentiale si poate si ceva in plus, nu mai vorbim de faptul ca de cele mai multe ori trebuie sa punem totul intr-o singura valiza, ne poate strica buna dispozitie de calatorie.

O lista cu lucrurile importante

Acest sfat este destul de comun, insa la fel de des omis. Nu multe persoane au in vedere o lista bine organizata pentru a pregati bagajul de vacante, insa de cele mai multe ori este cel mai util.

Dar scrierea unei liste va ajuta sa organizati exact ceea ce veti purta in fiecare zi si sa selectati articole versatile pe care le puteti purta de doua pana la trei ori.

Desi nu exista o tona de suprapunere intre hainele de afaceri si imbracamintea de nunta, exista accesorii sau produse de machiaj care se pot pentru ambele excursii. Daca o scrieti, va concentrati asupra lucrurilor pe care nu le aveti, si nu asupra lucrurilor de care aveti nevoie.

Compartimentarea

Cand impachetam pentru mai multe calatorii, trebuie sa separam hainele dupa anumite nivele: doar numarul 1, doar numarul doi, si numerele de calatorie unu si doi.

Toate hainele – inclusiv lenjeria de corp, sosete si alte lucruri trbeuie sa aiba locul lor in valiza impreuna cu o geanta de cumparaturi din plastic. De obicei, spatiul este destul de strans in bagaj, trebuie sa folosim cat mai eficient fiecare loc din valiza, astfel incat sa ne ajunga.

De fiecare data cand vine vorba de accesorii, cele mai des folosite intr-o excursie sunt ochelarii de soare, o esarfa, cercei sau palarie, in functie de destinatie.

Preferintele fiecaruia sunt diferite, insa accesoriile si incaltamintea trebuie selectate intotdeauna inainte, veti vedea ca va fi mult mai usor sa alegeti tinutele de care aveti nevoie in vacanta.

Trebuie sa avem grija intotdeauna sa impachetam cele mai importante lucruri, cum ar fi laptopul, daca vom pleca intr-o vacanta de afaceri, incarcatorul, castile si alte componente de care vom avea nevoie cu siguranta.

Lasand la o parte stresul cauzat de organizarea bagajului, vacantele sunt cele mai asteptate perioade din an, chiar si atunci cand acestea se desfasoara in scop profesional.

Pana la urma, a pregatii bagajul pentru o excursie este ca si cum ai organiza ceva pentru tine. Este nevoie de atentie si implicare, astfel incat rezultatul sa fie unul pe masura.

Autor:

This author has published 39 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns