Cum ne alegem bicicleta in 2018

11 februarie 2018 | Autor: | Posted in Cumparaturi online

Pentru ca mai avem doar cateva saptamani pana intram oficial in primavara 2018, ne-am gandit sa venim cu cateva sfaturi utile pentru alegerea bicicletei potrivite pentru fiecare dintre noi.

Pentru inceput trebuie sa ne gandim la ce o vom folosi: bicicleta mountain bike fara suspensii pentru plimbari prin parc, mountain bike cu suspensii pe fata pentru putin offroad, mountain bike full suspensii pentru iesiri multe in offroad, o cursiera pentru distante mari sau drumuri rapide, sau bmx pentru trucuri.

Bugetul este foarte important. Va sfatuiesc de la inceput sa nu va orientati spre biciclete ieftine pentru ca sunt foarte slab calitative. De asemenea, nu va sfatuiesc sa cumparati biciclete second hand din piete sau targuri pentru ca majoritatea sunt furate. In cel mai rau caz, cumparati second hand decat de la amici sau cunostiinte, de la oameni in care puteti avea incredere.

Nu va sfatuiesc nici sa cumparati biciclete din supermarketuri, chiar daca sunt ieftine sunt destul de slabe, iar multe dintre supermarketuri nu ofera servicii dupa achizitionarea bicicletei (garantie, reparatii, piese bune).
Cadrul bicicletei trebuie sa fie din aluminiu minim. Bicicletele cu cadru de otel ies in totalitate din discutie. Sunt grele si invechite cu piese de generatie veche care se gasesc tot mai greu.

Va sfatuiesc personal, la achizitionare, daca aveti posibilitatea, incercati bicicleta. Daca totusi cumparati bicicleta online, probabil stiti ca nu puteti testa bicicleta, si nici nu veti primi service gratuit, dar nu este o tragedie, deoarece preturile pentru bicicletele de la magazinele online sunt putin mai mici si problemele apar destul de greu, mai ales daca bicicleta aleasa este una buna.

In concluzie, exista foarte multe oferte pe piata. In general trebuie sa comparati bicicletele, fisele tehnice, preturile si abia dupa testare, daca este posibil sa achizitionati. Nu trebuie sa neglijati bicicletele aparute cu un an in urma, deoarece pot avea preturi foarte bune.
Daca aveti mai multe sfaturi, postati-le mai jos.

Autor:

Vinzi sau cumperi? Oferi sau cauti? Prestezi un serviciu sau ai nevoie de unul? Chilipirim.ro este locul in care vanzatorii si cumparatorii beneficiaza de cel mai bun raport calitate-pret, iubitorii de Kilipiruri au propriul bazar de anunturi gratuite, companiile isi promoveaza produsele si imaginea, antreprenorii isi gasesc oportunitati pentru lansarea noilor afaceri si pentru promovarea celor existente, prestatorii de servicii isi atrag potentialii clienti.

This author has published 4 articles so far.

Lasă un răspuns