Cum mentinem relatia de cuplu?

20 noiembrie 2017 | Autor: | Posted in Societate

Printre toate lucrurile care continua sa se schimbe, este reconfortant sa ai o relatie romantica care sa ramana constanta. Cu toate acestea, pe masura ce aceasta consecventa se desfasoara, avem tendinta de a deveni obisnuiti sa combinam rutina zilnica cu dragostea noastra fata de o persoana.

A ne impartii intre iata de cuplu si munca nu este cea mai usoara cale, insa cu siguranta putem face acest lucru. Daca am ajuns in etapa in care doar cateva seriale sau o cina sunt singurele lucruri care ne mentin relatia in viata, atunci este momentul sa luam atitudine in aceasta privinta.

Notitele din casa. Indiferent ca este vorba de un mesaj scurt sau o prezentare, aceasta forma de a ne exprima dragostea ne va surprinde partenerul placut si il va face sa se simta mai apropiat de noi.
Incercati sa intelegeti pasiunile si hobby-urile partenerului. Momentul in care reusim sa ne sustinem partenerul ideile si dorintele pe care le are, cu siguranta vom cunoaste mai mult ce inseamna iubirea si cat de esentiala este aceasta in viata noastra. Participanad cu acesta la tot felul de veenimente care cel mai probabil nu va pasioneaza, dovedeste cat de mult va implicati in dorintele lui.

Deconectarea de la internet si telefon.
O modalitate excelenta de a va asigura entuziasmul in relatia dvs. este sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Pe tot parcursul relatiei trebuie sa continuam sa ne suprindem placut partenerul de viata. Fie ca este vorba de a gface un gest simplu, de a trimite flori partenerului de viata sau pur si simplu de o plimbare in parc, organizarea unei cine romantice, fecare solutie si alegere pe care o facem va conduce la consolidarea si mentinerea relatiei de cuplu.

Amintiti-va constant de lucrurile si locurile pe care amandoi le indragiti. Fie ca este vorba de locul in care v-ati cunsocut sau de a vizualiza acelasi film pe care l-ati mai vazut, aceste momente sunt unice intr-o relatie si destul de importante. Revizuirea unui loc care inseamna ceva pentru relatia voastra nu numai ca va aduce inapoi nostalgia vechilor zile, ci va reamintesc ca aceste sentimente sunt inca vii astazi.

Petreceti mai mult timp pe afara.
Uneori nu recunoastem cat de mult ne pasa de oameni pana cand incepem sa le simtim lipsa. Adevarul este ca este mult mai greu sa apreciezi pe cineva atunci cand esti in permanenta in jurul lui Astfel, faceti un efort constient de a va ocupa de prietenii si hobby-urile voastre si bucurati-va de usurarea care va revine atunci cand va vedeti partenerul dupa o zi lunga.

Autor:

This author has published 33 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns