Cum alegem corect invitatiile de nunta

1 mai 2019 | Autor: | Posted in Societate

Alegerea invitatiilor de nunta este unul dintre momentele importante din organizarea nuntii. Aspectele esentiale legate de invitatiile de nunta sunt: momentul impartirii lor, textul propriu-zis si designul acestora.

Majoritatea cuplurilor acorda mai mare atentie altor etape din organizarii nuntii considerand ca fiind mai importante decat acest detaliu minor, invitatiile de nunta, amanand comandarea si momentul impartirii lor. Totusi, se poate intampla ca o impartire intarziata a invitatiilor sa duca la o absenta pe scara larga a viitorilor invitati. Deoarece sunt anuntati cu putin timp inainte de nunta, oaspetii isi pot face alte planuri in avans sau pot considera ca nu vor avea suficient timp in a pune la punct tinuta sau chiar darul de nunta.

Marea majoritate a viitorilor miri intampina dificultati in alegerea textului invitatiei de nunta. Raspunzand la cateva intrebari, aproape orice cuplu va crea texte originale, personale si interesante. Prima data, trebuie sa decideti tonul invitatiei, in ton cu restul nuntii. Ce tip de nunta va fi? Romantica, amuzanta, formala sau extravaganta? Un text formal va fi scurt si la obiect, fara motto-uri sau orice alte informatii fara valoare practica. Textul romantic va avea versuri sau citate de dragoste. Va avea cateva amanunte despre modul in care cei doi tineri s-au cunoscut. Textul amuzant este glumet, chiar cu urme de parodie.

Aspectele legate de designul invitatiei este insa acel ceva ce determina o persoana sa arunce pur si simplu invitatia sau sa o pastreze in cutia cu amintiri. Designul ales este cel care va oferi oaspetilor indicii legate de nunta: tipul (formal, casual, glamour), timpul si grija investite de miri in organizarea evenimentului si valoarea petrecerii care va urma.

Daca aveti curajul sa alegeti un model diferit, unul care sa nu mai fi fost daruit oaspetilor dumneavoastra de altcineva, veti crea un impact mult mai puternic. Astfel, invitatii vostri vor tine minte detaliile evenimentului si data acestuia. Exista cateva locuri in care se gasesc invitatii deosebite, dar www.altfeldeinvitatii.ro este unul dintre cele originale surse existente pe piata.

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns