Copii la nunta?

13 noiembrie 2016 | Autor: | Posted in Societate

Cand si asa esti stresata de tot ceea ce tine de organizarea nuntii tale, sa iei in calcul si prezenta copiilor la nunta ta, poate fi un motiv in plus de stres.

De ce ar trebui sa ai copii la nunta? Eihh bine, pentru ca, sa fim sinceri si putini egoisti, pozele cu copii sunt extrem de reusite. Daca le aranjezi si o tinuta din timp, categoric vor face deliciul fiecarei poze.

Un alt motiv, ar fi ca parintii pot sta cat doresc la evenimentul tau, fara sa isi faca griji pentru odraslele lor. Vor fi mai relaxati si se vor simti mai bine.

Cum te pregatesti pentru prezenta copiilor la nunta ta? Foarte simplu, de obicei locatia perfecta in care iti vei desfasura evenimentul daja au experienta in ceea ce priveste meniul special creat pentru copii la nunta. De multe ori si cei mari sunt invidiosi cand ii vad pe copii mancand pizza, snitele, crispy, cartofi prajiti etc.

Masa lor clar trebuie sa fie una copilaroasa, fara obiecte care ar putea reprezenta vreun pericol(lumanari).

Tine-I ocupati, cu orice pret. Amenajeaza un loc in care se pot juca, colora, socializa cu ceilalti prichindei. O masa care sa ii atraga si sa ii tina ocupati. Te asiguram ca parintii iti vor multumi din suflet pentru ca te-ai gandit si la copii lor.

Daca locatia ofera si spatii de cazare, rezerva o camera in care acestia se pot odihni. Ideal ar fi sa angajezi o bona pentru toata seara care sa ii supravegheze si sa ii si conduca spre camera atunci cand dau semn ca nu mai pot face fata petrecerii.

Nu uita, copii fericiti, parinti fericiti, petrecere reusita!

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns