Colaborarea cu firmele specializate in vopsirea in camp electrostatic

1 octombrie 2019 | Autor: | Posted in Altele

Vopsirea in camp electrostatic este un proces care este aplicat in special in cadrul pieselor si utilajelor industriale sau care sunt folosite in conditii dificile de lucru – acoperirea uniforma cu vopsea si garantia ca stratul de vopsea va rezista la conditii meteorologce extreme, dar si la conditii intense de lucru sunt elemente care fac vopsirea in camp electrostatic foarte rentabila din toate punctele de vedere.
Prin urmare, daca va gasiti in situatia de a apela la o firma specializata in vopsirea in camp electrostatic, apelati la Timelectrocolor Timisoara si nu veti fi dezamagiti de serviciile noastre !

Deoarece vopsirea in camp electrostatic este un proces complex, trebuie sa va asigurati ca aveti mereu la indemana cele mai bune piese, precum rezervoare de pulbere profesionale. Echipa de la Timelectrocolor va asigura, pe baza de contract service specializat pentru echipamente GEMA Elvetia si piese de schimb pentru acestea. Dispunemde stoc permanent de piese de schimb la baza noastra de productie din Timisoara.

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns