Cluburile si hotelurile din Neptun isi deschid portile pentru perioada sarbatorilor Pascale!

8 martie 2013 | Autor: | Posted in Cluburi, Turism

In foarte putin timp , toti romanii ortodocsi vor sarbatori in cluburi Pastele, un important eveniment care semnifica Invierea Domnului Iisus Hristos.

In aceasta perioada majoritatea dintre noi avem concediu si astfel putem pleca de acasa , undeva unde sa ne putem relaxa si petrece cateva zile lipsite de griji si probleme. Daca va numarati printre cei care s-au saturat sa serbeze Pastele acasa si va doriti sa plecati alaturi de familie sau persoanele dragi intr-o locatie frumoasa unde sa va puteti  bucura de aceasta frumoasa sarbatoare, va recomand sa aruncati un ochii si peste ofertele promotionale de cazare Neptun pentru perioada aceasta speciala din an!

Cum anul acesta s-a nimerit ca Pastele ortodox sa cada in luna mai, se preconizeaza o vreme calduroasa numai buna de petrecerea timpului in aer liber. De aici si ideea agentilor turistici de pe litoral care isi deschid portile tuturor celor care iubesc marea si care vor sa ajunga aici inaintea deschiderii sezonului estival. Exista posibilitati de petrecere a timpului liber atat pentru cei care cauta liniste cat si pentru turistii dornici de distractie, cluburile din statiune pregatindu-se intens pentru primirea acestora.

In aceasta perioada tariful de cazare pentru o noapte intr-o unitate de 3 stele incepe de la 80 lei/noapte si poate varia in functie de facilitatile oferite sau de clasificarea unitatii de cazare propriu-zise. Pentru a “iesii” mai ieftin in privinta cazarii va recomand sa achizitionati un intreg pachet , adica un sejur de 3 nopti si 4 zile sau 2 nopti si 3 zile, etc care include si serviciile de masa. Tariful pentru un astfel de pachet promotional, tot la un hotel de 3 stele din Neptun, de 3 nopti si 4 zile ajunge undeva la 400 lei/persoana /loc in camera dubla cu mic dejun inclus plus masa festiva de Paste cu artificii si momente musicale surpriza!

Daca va incanta idea petrecerii Sf. Paste pe litoral, rezervati-va din timp locul de cazare pentru a evita posibilitatea negasirii unui loc pe placul dumneavoastra la momentul acela!

Autor:

Promovarea turistica a statiunilor / localitatilor din Romania.

This author has published 5 articles so far.

Comentarii (1)

  1. Marcel Bantu

    Sejur absolut suberb de paste, sa vedem ce ne pregatesc hotelierii de vacanta de 1 mai.

Lasă un răspuns

 

Additional Articles From ‘Cluburi’