Client pe Storel Marketplace – iata ce beneficii ai

31 iulie 2018 | Autor: | Posted in Comunicate de Presa

Reduceri si oferte la produsele tale preferate. Nu doar de Black Friday sau la sfarsit de luna. Pare un ideal. Insa, pe Storel Marketplace, poti avea parte de tot ce iti doresti. Casa si bricolaj, produse de slabit, accesorii auto, produse pentru ingrijirea locuintei, produse pentru casa si gradina – toate sunt la dispozitia ta.

Timpul nu ne mai permite sa gasim resurse pentru a vizita magazinele si a compara preturi. Si totusi, ne dorim sa economisim bani fara sa sacrificam calitatea. Cine nu vrea un magazine de incredere care sa ofere tot ce e util pentru casa, gradina, ingrijire personala?

Platforma globala Storel Marketplace iti ofera solutii la aceste probleme. Economisesti timp si bani. Cumperi o gama variata de produse si platesti mai putin. Iata ce benficii ai daca devii client Storel Marketplace

Cumperi orice vrei dintr-un singur loc

Oferte pentru produse de ingrijire personala sau accesorii pentur gradina. Cu siguranta le-ai gasit deja. Dar trebuie sa faci doua comenzi si sa platesti costuri de transport duble. Nimanui nu ii place sa astepte cateva saptamani sa gaseasca oferte avantajoase pentru doua produse, pe acelasi site.

Operand pe principiul “all in one”, Storel Marketplace, iti permite sa cumperi orice vrei dintr-un singur loc. Nu astepti doua sau mai multe colete, nu mai stai dupa fiecare curier in parte. Ai la dispozitie o platforma online moderna care sa iti faciliteze procesul de achizitie a produselor de care ai nevoie. Le gasesti la un loc pe Storel Marketplace

Costuri mai mici

Platesti o singura comanda cand cumperi de pe Storel Marketplace. Cumperi tot ce iti doresti pentru ca ai oferte zilnice, promotii lunare si reduceri de pana la 70%. Fiecare categorie de produse, de la ingrijire corporala, produse de slabit, produse pentru copii si ustensile de gradina sau bucatarie beneficiaza de un stoc mereu actualizat si de reduceri de preturi. Nu mai platesti fiecare firma de curierat ce iti livreaza un tip de produs. Cumpara tot ce vrei dintr-un singur loc: Storel Marketplace.

Diversitate de produse

Stim ca ai nevoi multiple cand vine vorba de cumparaturi. Poate ti se termina produsele de ingrijire a casei, poate ai nevoie de electrocasnice pentru bucatarie. Sau pur si simplu vrei sa iti reface stocul de cosmetice naturale. Nu pierde timpul adunand produse de pe mai multe site-uri. Compara si cumpara in baza informatiilor. E simplu sa alegi lucrurile cele mai bune pe Storel Marketplace. Ai sute de produse de care sa te bucuri. Alege in cunostiinta de cauza pe Storel Marketplace.

Reduceri online zilnice pe Storel

Oferte zilnice, promotii de tip 1+1 si reduceri chiar si extra-sezon. Le gasesti pe toate pe Storel Marketplace. Cumperi modelatoare corporale, produse fitness, produse de slabit si ustenisle pentru gradina. Beneficiaza de cele mai bune oferte. Indiferent de ce ai nevoie, gasesti mereu o promotie active pe Storel Marketplace. Comanda din peste sute de produse de la cei mai buni furnizori din tara. Ai control asupra a ceea ce vrei sa cumperi si economisesti bani.

Mai multe detalii pe: https://www.storel.ro/

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns