Cizmele UGG, cadoul de Craciun pe care nu vreti sa-l ratati

25 august 2014 | Autor: | Posted in Fashion

Credeti ca o pereche de cizme UGG clasice ar fi un cadou nepotrivit? Va inselati, caci aceste obiecte de incaltaminte sunt tot mai la moda, in special in randul femilor tinere.

In plus, la data scrierii acestui articol, cu cateva luni inainte de Craciun, puteti sa scapati de grija cadoului de la Mos Craciun inca de pe acum alegand cismele ugg.

Cizmele ugg clasice sunt, probabil, cea mai buna alegere, mai ales daca va ganditi sa achizitionati o pereche de incaltaminte de iarna care sa fie si aspectuoasa si calduroasa, dar care sa si reziste in timp.

Stiti, probabil din proprie experienta, ca cele mai multe incaltari de iarna se deterioreaza dupa prima luni de purtare, cel mai probabil pe fondul infiltratiilor cu apa si a sarii care penetreaza pielea. La cizmele UGG se elimina din start aceasta problema, intrucat pielea batucita din care sunt compuse aceste cizme e tratata special impotriva umezelii.

Un alt avantaj ar fi faptul ca, spre deosebire de obiectele care se gasesc in cele mai multe magazine de incaltaminte, cizmele ugg sunt produse care se gasesc mai greu in versiune originala. Cu alte cuvinte, aveti ocazia sa faceti un cadou greu de replicat.

Personal, tinand cont de gradul de deteriorare al cizmelor clasice, consider ugg-urile o alegere net superioara, atat prin prisma raportului calitate/pret, cat si al avantajelor… mecanice oferite de acestea.

Probabil ati vazut multe modele de incaltaminte de iarna cu tocuri inalte, care nu sunt nicidecum o alegere buna pentru nicio femeie, tocmai pentru ca forteaza utilizatoarele sa mearga fortat pe varfuri in conditii meteo nu foarte prielnice, plus ca nici nu ofera aderenta.

Ugg-urile, in schimb, sunt create special pentru aceste conditii si nici nu modifica mersul in niciun fel, implicit nu obosesc picioarele si ligamentele, asa cum o fac incaltarile clasice de iarna.

Autor:

This author has published 10 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns