Cizme UGG De Barbati

25 august 2014 | Autor: | Posted in Fashion

Cine a zis ca cizmele ugg sunt doar pentru fete? Nimic mai departe de adevar! Sigur, target-ul principal al producatorilor de ugg-uri sunt femeile cu preponderenta, insa asta nu inseamna ca nu se gasesc si modele de cizme ugg de barbati. De ce ar fi dedicate doar femeilor din moment ce ofera cateva avantaje functionale extrem de importante in timpul sezonului rece?

Dupa cum stiti, nu exista o licenta anume pentru cizmele ugg, motiv pentru care ele apar sub eticheta mai multor producatori, dar care trebuie sa respecte cerintele specifice. Cu alte cuvinte, indiferent de model, cizmele ugg nu pot fi considerate originale daca nu intrunesc anumite caracteristici tehnice, referitoare indeosebi la tipul de piele folosit (disponibila numai in Australia si in Noua Zeelanda, tocmai pentru a limita  contrafacerea acestora), la tipul de cusatura etc. Modelele pentru femei sunt mai rotunde si mai pline, pe cand cele pentru barbati au mai multe linii drepte, tocmai pentru a delimita clar diferentele.

Pe langa aceste aspecte, colectiile in care se gasesc respectivele cizme sunt special concepute pentru barbati, fara ca printre modele sa se afle si produse pentru femei. Acest lucru ajuta la diferentiere, cat si la educarea publicului. Vorbind pe drept, prea multa lume refuza categoric sa poarte cizme ugg, fie ele si unisex, motivand ca aceste produse sunt strict pentru femei. Totusi, din argumentele aduse deja, se poate observa clar ca nu exista niciun motiv pentru care un barbat sa nu poarte un astfel de obiect de incaltaminte.

Autor:

This author has published 10 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns