Cele mai cool cafenele ale momentului in Bucuresti

31 iulie 2018 | Autor: | Posted in Societate

Bucurestiul este un oras dinamic, in care niciodata nu ai cum sa te plictisesti. In fiecare zi apar evenimente noi, se deschid noi localuri si noi magazine. Insa din acest amalgam de locuri si distractii, e greu sa stii ce sa alegi ca sa fie pe gustul tau. Cei de pe site-ul Feeder.ro s-au gandit la iubitorii de cafea din capitala si au incercat sa usureze cautarea celei mai misto cafenele, printr-un chestionar online realizat la inceputul acestui an. Topul este primul de acest fel si de o astfel de anvergura, desfasurat in Bucuresti, exclusiv pentru cafenele, iar rezultatele ii vor ajuta pe toti pasionatii care sunt mereu in cautare de cafea buna.

Cafea

Descopera noile cafenele cool ale Bucurestiului

Cand a pornit trend-ul pasionatilor de cafea buna?

Al treilea val al cafelei se refera miscarea care aduce in prim plan cafeaua de calitate ca un prdus gourmet, facand consumul de cafea o placere si nu o nevoie. Aceasta miscare a inceput sa ia amploare acum mai bine de 10 ani in America. In Romania, cafeaua de specialitate a devenit populara de curand, insa in ultimul an din ce in ce mai multi romani ajung sa aprecieze altfel cafeaua pe care o consuma. Publicul a devenit mai constient si prefera produsele de calitate- renuntand, usor, usor la cafeaua de la dozator.

Piata din Romania de cafea de specialitate nu este inca la fel de dezvoltata ca in alte tari vestice, dar observand trendul, publicul roman devine din ce in ce mai educat in ceea ce priveste aceasta bautura. Numarul mare de cafenele cu astfel de cafea care s-au deschis in Bucuresti in ultimul an, arata schimbarea mentalitatii consumatorului in ceea ce priveste acest produs. Aproape in fiecare luna o noua cafenea se deschide in Capitala, ceea ce inseamna ca lumea cafelei de specialitate este intr-un trend ascendent la noi in tara, un lucru imbucurator pentru orice iubitor de cafea buna.

Cafeneaua preferata a Bucurestenilor este Contego The Coffee Factory

In prezent in Bucuresti sunt aproximativ 40 de cafenele care servesc cafea de specialitate proaspat prajita, iar poll-ul amintit mai sus (http://www.feeder.ro/2017/11/16/cafea-2017-bucuresti/#ViewPollResults)  a inclus 40 din acestea. Dupa incheierea voturilor, cafeneaua castigatoare a fost desemnata Contego The Coffee Factory, care este, de altfel si prajitorie de cafea. In urma lor in clasament au fost cei de la Brewtiful, urmati de Dose Café si T-Zero Coffee Shop.

Castigatorii, echipa de pasionati de la The Coffee Factory, prepara cafea cu dragoste pentru romani de mai bine de 3 ani, chiar in inima Bucurestiului – pe bulevardul Regina Elisabeta nr.54. Ei tratează cafeaua cu dragostea și pasiunea de care are nevoie pentru ca rezultatul să fie o ceașca de cafea delicioasa, la care vrei mereu să te intorci. De la alegerea celor mai bune boabe verzi, până la prajire, ambalare, preparare și servire, tot procesul este atent realizat de o echipa entuziasta de artizani.  Folozofia lor este sa le ofere clientilor produse naturale, de o calitate inalta, de aceea boabele verzi de cafea 100% Arabica sunt aduse de la cele mai bune ferme din tari ca Ethiopia, Guatemala, Columbia, Panama si multe altele. Apoi sunt prajite cu pasiune de un prajitor instruit la Coffee Consulate din Germania, ca apoi sa fie vandute in cafenea sau in magazinul lor online.

Contego The Coffee Factory pare locul perfect unde poți sa te relaxezi intre cursuri sau sa lucrezi la ultimul tau proiect, cu o ceasca de cafea de specialiate care sa iti alimenteze inspirația. Atmosfera eclectica, gradina mare din spatele localului si cafeaua mereu proaspata fac din aceasta cafenea un loc popular pentru iubitorii de cafea si nu numai.

Autor:

This author has published 16 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns