Ce trebuie sa stim despre imprimante

1 septembrie 2015 | Autor: | Posted in Calculatoare

Sa cumperi o imprimanta poate fi destul de dificil deoarece acestea vin in diferite forme si tipuri, cat si cu o varietate de aplicatii.

Exista imprimante speciale pentru redarea fotografiilor, imprimante simple care sunt axate pe printarea documentelor si asa mai departe. Inainte de a face o astfel de achizitie ar trebui totusi sa ne interesam si sa ne asiguram ca suntem la curent cu informatiile necesare pentru a lua decizia potrivita.

Exista imprimante speciale pentru birou, si imprimante pentru a fi folosite acasa. Imprimantele sunt acum gandite sa fie benefice in anumite scopuri si axate pe anumite calitati.

Pentru a sti ca iei decizia buna trebuie sa iei in considerare doua lucruri: cat de mult o vei folosi si cat te va costa intretinerea ei de-a lunugl timpului.

Ce trebuie sa stim

  • Imprimantele sunt destul de ieftine. Nu trebuie sa depui un prea mare efort financiar pentru a achizitiona una pentru a o folosi acasa. O imprimanta decenta o putem cumpara la un pret de aproximativ 200 Ron. Insa desi achizitionarea uneia nu este o problema, problema se ridica cand vine vorba de functionarea acesteia. Consumabilele sunt de fapt cele care ne fac sa cheltuim bani. Daca pretul unei imprimante este de 200 Ron, ei bine, cartusele de imprimanta ar putea costa tot cam atat. Iar daca avel de printat un volum destul de maricel de documente si poze s-ar putea sa fim nevoiti sa cumparam cartuse de imprimanta luna de luna.
  • Trebuie totusi sa stim ca aceste cartuse de imprimanta sunt reincarcabile. Si in loc sa cheltuim 150-200 Ron pentru a achizitiona cartuse noi, putem plati in jur de 50 Ron pentru a le reincarca. Exista multe firme care ofera servicii de reumplere cartuse cu cerneala originala redand aceeasi calitate precum a unor cartuse noi. Cu toate acestea, si aici exista o problema. Cartusele nu pot fi reincarcate la nesfarsit. Exista o limita atat pentru cartusele cu cerneala, cat si pentru cele laser. http://perfu.eu/centru-de-copiere-si-servicii-conexe-in-brasov/
  • Daca nu avem nevoie de imprimanta in mod regulat, atunci putem opta la serviciile centrelor de copiere. Asa nu vom mai cheltui bani pe imprimanta, pe cartuse..si chiar vom obtine printuri mai bune. Deoarece aceste centre de copiere dispun de multifunctionale performante si moderne.

Trebuie de asemenea sa stii ca imprimantele care sunt in prezent pe piata sunt de doua feluri: inkjet(cu cenrneala) si imprimante laser. Ambele sunt bune si redau ceea ce ti-ai propus sa printezi, doar ca tehnologia de redare este diferita.

Autor:

This author has published 19 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

No CAPTCHA challenge required.