Ce trebuie sa stii neaparat despre tavanele extensibile?

19 iulie 2019 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Cel mai important atunci cand ne gandim la renovarea unei incaperi ar trebui sa fie tavanul, caci inevitabil acesta este pus in valoare de catre corpurile de iluminat, privirile tuturor sunt indreptate inspre el si ochii sunt indreptati in sus de fiecare data cand ne intindem in pat sa dormim sau doar sa ne relaxam. Acesta este si motivul pentru care trebuie sa ii acordam o atentie deosebita, iar unele dintre cele mai dorite si interesante modele sunt acele tavane extensibile de calitate.

Chiar daca, initial, aceste tavane extensibile au fost cerute de catre proprietarii de spatii comerciale mari, hoteluri, cluburi sau restaurante, acestea au devenit prima optiune a celor care isi doresc sa isi redecoreze casele intr-un mod cat mai placut si interesant.

 Din ce este realizat si cum se monteaza tavanul extensibil?

Tavanul extensibil este realizat dintr-o membrana elastica, iar aceasta se intinde pe toata dimensiunea tavanului, fiind fixata cu ajutorul unui sistem special de prindere. Aceasta membrana din PVC se poate adapta oricarei forme, caci poate fi intinsa pe orice cadru, ceea ce o face potrivita pentru orice cerinta a clientilor.

Mai exact, aceste tavane extensibile pot fi considerate tehnologii moderne, cu ajutorul carora se poate renova, amenaja sau moderniza orice incapere, intr-un timp record si fara a se produce murdarie.

Aceste tavane extensibile pot fi montate si demontate de cate ori se doreste, intr-un timp foarte scurt. Aceste tavane nu au denivelari si se potrivesc in orice design al incaperii, caci se poate alege din diferite forme si texturi sau culori.

Tavanele extensibile de la VIPCasa sunt de mai multe tipuri, in functie de textura, si anume: lucioase, satinate, mate, metalice, semitransparente sau chiar modele care permit trecerea luminii prin ele.  Fiecare tip de tavan este recomandat pentru un anumit spatiu, astfel incat sa minimalizeze anumite defecte ale incaperilor.

Tavanele extensibile nu pot fi totusi montate sau demontate de catre oricine, cel mai bine apelandu-se la ajutorul specialistilor recomandati de catre firma de unde achizitioneaza sau de anumiti instalatori care au urmat anumite cursuri in domeniu. In acest fel, vei avea garantia ca te vei bucura de tavanul extensibil pentru o perioada cat mai mare de timp.

De indata ce este montat cadrul cu profilele de fixare, de-a lungul intregului perimetru al incaperii, se va intinde membrana PVC elastica cu ajutorul unui pistol de incalzire cu aer cald, aceasta devenind maleabila sub efectul caldurii.

Care sunt avantajele unui tavan extensibil?

Se pot alege aceste tavane extensibile pentru orice spatiu, iar pe langa efectul placut pe care il ofera, acesta are si numeroase alte avantaje, printre care:

  • Acoperirea unui tavan care arata foarte murdar sau urat, care prezinta anumite defecte sau fisuri
  • Personalizarea in intregime a unei incaperi, caci tavanul extensibil poate avea diferite dimensiuni, forme sau imagini alese de catre clienti
  • Este ideal pentru locuintele de la bloc, unde exista riscul de inundatie de la vecinii de deasupra. Tavanul extensibil poate, datorita membranei elastice, sa preia o cantitate mare de apa, de pana la 100 de litri, aceasta fiind scoasa ulterior. In acest fel, restul incaperii si obiectele din interior nu se vor deteriora sau strica
  • Tavanul extensibil este impermeabil, nu este afectat de igrasie sau condens si este rezistent la foc.

Autor:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns