Ce sunt steroizii?

19 iunie 2017 | Autor: | Posted in Medicamente

Nu multi discuta despre steroizi, nici macar cei care folosesc astfel de substante. Fiindca in adancul lor stiu ca fac un lucru gresit. Dar gresit e prea mult spus. Mai degraba ei stiu ca fac un lucru diferit..si nu tocmai permis.

Steroizii sunt substante facute in laborator si au scopul de a creste capacitatile fizice si mai ales masa musculara.

De ce nu vorbeste prea mult lumea despre consumul de steroizi

Nici macar cei care folosesc nu vorbesc despre asta, nu vor sa spuna prietenilor sau familiei ca ei folosesc steroizi. De ce? Pentru ca multi au pareri foarte proaste despre steroizi, cred ca vin cu o sumedenie de efecte secundare si mai ales multi cred ca daca iei steroizi, gata, incep pur si simplu sa creasca muschii pe tine. Lucru total fals.

Steroizii nu iti cresc pur si simplu masa musculara, ci te ajuta sa castigi masa mai rapid. Dar fara munca, fara dieta, nu vei avea nici un rezultat. Iar multi nu stiu acest lucru. Tocmai de aceea cei care folosesc substante anabolizante prefera sa pastreze secret acest fapt

Referitor la celalat motiv, al efectelor secundare, lumea vorbeste in necunostinta de cauza. DA, steroizii pot veni cu efecte secundare grave, dar la fel o face si Coca Cola, si tigarile, si alcoolul etc. Ideea este ca daca dozele sunt moderate, efectele secundare nu vor aparea. Daca steroizii erau asa rai, nu erau folositi de sportivi!

Un alt motiv pentru care lumea nu vorbeste prea mult despre consumul de steroizi este dat si de faptul ca este un lucru interzis. Consumul de steroizi este permis doar cu prescriere medicala. Cu toate acestea, multi folosesc fara sa aiba astfel de prescriptii fiindca se gasesc destul de usor pe internet sau pe la salile de fitness. Totusi, daca ajungeti sa folositi, va recomand sa cumparati steroizi originali de la surse de incredere.

Prin acest articol nu vreau sa incurajez consumul de steroizi. Orice aliment sau produs, daca este folosit in exces vine cu efecte secundare.

Autor:

This author has published 19 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

No CAPTCHA challenge required.
 

Additional Articles From ‘Medicamente’