Ce incaltaminte purtam toamna aceasta?

8 octombrie 2017 | Autor: | Posted in Fashion

Sunt aproape 2 luni de la venirea oficiala a toamnei, cu toate ca se spune ca dupa 20 august incolo, apele s-au racit deja si vara s-a dus. Venirea toamnei implica mai multe lucruri: temperaturi mai mici, umezeala mai mare, precipitatii mai multe, deci alte haine si alti papuci fata de lucrurile purtate pe timp de vara.

Ce incaltaminte se poarta in toamna lui 2017? Trendurile nu s-au schimbat foarte mult fata de toamna trecuta. Asadar, si anul acesta confortul vine pe locul intai, fiind urmat de rezistenta si abia apoi de aspect. De exemplu, daca va trimiteti copiii la scoala, atunci stiti cu siguranta ca septembrie si octombrie sunt luni ploioase, deci au nevoie de o incaltaminte impermeabila, rezistenta, dar care totodata sa fie si comoda, dar si usoara.

De exemplu, acest model e recomandat atat elevilor si studentilor, cat si celor care au un loc de munca activ, in care se deplaseaza mult. Folosind o pereche de pantofi sport in genul, la sfarsitul zilei picioarele nu vor fi umflate si nici nu vor fi incretite de la umiditate.

Femeile ar trebui sa renunte, cel putin pana in primavara, la pantofii clasici de vara si sa se orienteze spre modele pline, fara degete descoperite, eventual din piele tratata special sa reziste umezelii. Chiar si pentru femeile care lucreaza in mediul de business, exista modele confortabile, cu tocuri nu foarte inalte, dar care tin de cald si protejeaza picioarele, plus ca sunt si foarte confortabile.

Multa lume nu realizeaza, dar in talpa sunt o multime de receptori, plus o gramada de centre reflexogene pentru toate organele corpului. In conditii de umezeala si de temperaturi scazute, picioarele devin sensibile, astfel ca imunitatea scade, iar intregul corp poate avea de suferit. Acesta este motivul pentru care avem nevoie ca picioarele noastre sa fie protejate.

Revin asupra confortului. Suntem prea saraci ca sa ne cumparam lucruri ieftine, motiv pentru care mai bine va orientati spre produse originale, un pic mai scumpe, dar de o mai buna calitate. Ca regula generala, mai bine va orientati spre distribuitorii autorizati decat sa va orientati spre chilipiruri, care in 99% dintre cazuri inseamna produse contrafacute. Acestea, chiar daca arata la fel, nu sunt nicidecum la fel de comode sau la fel de rezistente ca produsele originale, insa din pacate, multi oameni cad in plasa celor care vand produse contrafacute, numai ca sa regrete apoi pe banii dati de pomana.

Nu pot sa inchei acest articol fara sa mai aduc in discutie un aspect: perioada de sfarsit de vara, respectiv de inceput de toamna, este cea mai potrivita pentru a va cumpara incaltamintea de care aveti nevoie. Pe de o parte sunt reducerile de sfarsit de vara, in care comerciantii incearca sa vanda produsele nevandute pentru a face loc pe rafturi stocurilor de toamna, plus ca multi dintre ei vand la preturi bune si incaltaminte de toamna, dar din colectia anilor trecuti.

Mai multe despre tendintele toamnei 2017 se pot citi pe seoads.org.

Autor:

This author has published 6 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns