Ce este electrostimularea si cum te ajuta sa slabesti?

31 iulie 2018 | Autor: | Posted in Sanatate

Electrostiumlarea este o metoda foarte buna de tonifiere a corpului. Asta insa nu inseamna ca aceasta este singurul beneficiu al sedintelor de electrostimulare.

Toate persoanele care au apelat pana acum la aceste sedinte nu doar ca au observat ca corpul lor este mult mai tonifiat, dar au si vazut o imbunatatire majora a metabolismului.

Avantaje ale electrostimularii

Procedeul de electrostimulare are foarte multe avantaje, dar greu de observat. Spre exemplu, aceste sedinte ne pot ajuta atunci cand vine vorba de imbunatatirea functiei drenajului limfatic. Un mare avantaje al sedintelor de electrostimulare este acela ca nu exista efecte secundare deci oricine poate sa incerce acest procedeu fara riscuri. Cel mai adesea, sedintele de electrostimulare sunt folosite de persoanele care isi doresc sa slabeasca. Intr-o sedinta normala, de 60 de minute se pot arde pana la 1500 de calorii, luand in considerare ca intr-o ora de alergat se ard abia 500 de calorii. Beneficiile nu se opresc aici. Printre beneficii mai exista si:

  • Circulatie a sangeului imbunatatita
  • Nivel de energie crescut
  • Nivel de rezistenta a corpului mai mare
  • Somn mult mai odinhitor.

 

Cateva detalii despre electrostimulare

Sedintele de electrostimulare nu sunt ceva nou aparut pe piata, acestea au aparut chiar din anul 1940 si de atunci o multime de persoane care au apelat la acestea s-au declarat a fi multumite. Iar partea cea mai buna este ca aceste sedinte au fost cu mult imbunatatite din momentul aparitilor lor. Desi are o multime de beneficii, cel mai adesea persoanele recurg la aceste sedinte in cazul in care doresc sa isi imbunatateasca tonusul muscular. Avantajul acestui procedeu este ca activeaza atat muschi profunzi, cat si cei superficiali.

salon remodelare corporala fysiogand

La salonul de remodelare corporala Fysiogand aveti posibilitatea de a incerca sedintele de electrostimulare la un pret promotional, astfel ca vei putea achizitiona un pachet de mai multe sedinte pentru a putea vedea rezultatele electrostimularii mult mai rapid. Rezultatele se vor vedea chiar de la prima sedinta, dar pentru rezultate de o mai lunga durata este recomandat sa va faceti mai multe sedinte. Electrostimularea este o metoda excelenta pentru a va tonifia corpul, iar daca veniti la Fysiogand, o echipa foarte bine pregatita se va ocupa de dumneavoastra pentru a avea cele mai bune rezultate intr-un timp cat mai scurt.

Autor:

This author has published 25 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns