Ce este baza de machiaj si cand se foloseste?

12 februarie 2019 | Autor: | Posted in Diverse

Daca v-ati intrebat de multe ori despre care este diferenta dintre o baza de machiaj si un fond de ten, atunci nu sunteti singuri. Multi nu stiu ce este sau daca exista o diferenta intre cele doua si corect, asa ca baza de machiaj este relativ noua pentru lumea cosmetica. Nu cu mult timp in urma, utilizarea bazei de machiaj a devenit cunoscuta peste tot si tot mai multe companii de cosmetice ies acum pe piata cu acest produs.

Baza de machiaj profesionala

Ce este baza de machiaj?

O baza de machiaj este un produs care poate forma un strat pe piele pentru ca un fond de ten sa ramana mai bine pe fata.

Suprafata pielii noastre nu este la fel de neteda pe masura ce o priviti de la distanta. Are pori, linii fine si texturi. O baza de machiaj este ceva ce poate crea o suprafata neteda si rafinata deasupra pielii, da, puteti crede ca este o a doua piele, astfel incat un fond de ten sa poata fi amestecat usor.

Datorita exigentelor crescande si diversificate ale clientilor in ceea ce priveste beneficiile multiple de la un singur produs, mai multe companii cosmetice fac bazele lor de machiaj asociate cu alte functii cum ar fi hidratarea, iluminarea, corectarea culorii, controlul uleiului etc.

Baza de machiaj este o combinatie de primer de fata, fond de ten si concealer, precum si pudra de fixare. Nu este doar fondul de ten cel care va creeaza baza pentru machiaj, ci combinatia tuturor produselor mentionate mai sus. Si din acest moriv, pentru a obtine un aspect fara cusur si pentru a face ca machiajul dvs. sa dureze mult, ar trebui sa folositi baza de machiaj. Aceasta reduce si aspectul porilor mari.

Pentru a va acoperi imperfectiunile si pentru a va oferi o stralucire draguta, aveti nevoie de un fond de ten aproape similar tonului pielii. Va ajuta sa va creati o baza de machiaj perfecta, asa cum va si doriti, de fapt.

Concealerul este produsul principal care va ascunde roseata, petele intunecate, imperfectiunile sau orice altceva pe care vreti sa ascundeti la fata.

Pudra compacta este produsul care stabileste toate cele de mai sus pentru a se lipi de locurile lor si pentru a evita obtinerea unei fete a carui machiaj curge. 

Baza de machiaj este acel produs folosit inainte de a aplica un fond de ten, astfel incat sa ii stimuleze efectele si sa le faca sa dureze mai mult, pentru toata ziua daca este nevoie. Ea face ca suprafata pielii tale sa fie mult mai lina si mai ferma, ceea ce este excelent pentru un fond de ten.

Acesta este motivul pentru care toata lumea ar trebui sa aplice o baza de machiaj buna plus un fond de ten pentru a obtine cele mai bune rezultate. Cu toate acestea, trebuie sa va asigurati ca utilizati baza corecta, deoarece nu toate optiunile de pe piata sunt bune. Aveti nevoie de ceva care face ca pielea sa arate uimitoare, dar sa o si protejeze.

Sursa produse: beautyoneshop.ro/baze-machiaj-205

Autor:

This author has published 16 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns