Ce bauturi poti oferi la un eveniment?

3 aprilie 2021 | Autor: | Posted in Afaceri

La fel ca masa, o bautura evenimente joaca, de asemenea, un rol esential in asigurarea succesului. Bauturile de la un eveniment iti permit sa iti potolesti setea la un moment dat in timpul petrecerii. De aici si importanta oferirii unei bauturi racoritoare care sa se potriveasca gustului fiecarui oaspete.

Intotdeauna cu masura, bauturile alcoolice sunt acum invitate la cele mai multe evenimente, fie ca sunt nunti, botezuri, cocktailuri sau chiar seri simple cu prietenii. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca fiecare receptie corespunde unor bauturi specifice.

Bauturi in timpul evenimentelor majore:

Bauturile alcoolice in special sunt tipice anumitor evenimente solemne. In acest caz, te gandesti la bautura esentiala a oricarui eveniment important: sampania. Aceasta va fi servita ca aperitiv pentru a insoti toasturile, pentru a insoti un desert rafinat si fara a uita paharul de sampanie pentru toast.

Este la fel si pentru vinuri. Bauturi tipice pentru receptii luxoase sau seri gourmet, acestea sunt adesea preferate decat alcoolul puternic, cum ar fi whisky, vodca sau rom, pe vreme calda. Iarna, vinurile rosii vor fi in centrul atentiei. Vinurile roze sau vinurile albe proaspete pot inlocui cu usurinta sampania.

Bauturi cu nota festiva:

Intr-un cadru mult mai relaxat si festiv, precum ziua de nastere sau seara cu prietenii, este obisnuit sa pariezi pe bauturi alcoolice care sa satisfaca toate categoriile de oaspeti.

Pentru sexul frumos, cocktail-urile alcoolice, cum ar fi mojito, pinacolada, planter si altele, vor satisface toate gusturile intr-o seara plina de viata sau chiar la o nunta pentru a oferi o nota garantata de exotism.

In perioadele de caldura mare, seara sau ziua, o sticla racoritoare de bere se potriveste cu siguranta barbatilor. Cand vine vorba de bere, retine ca, cu cat mai mult, cu atat mai bine. Acesta este tipul de bautura care nu ar trebui sa lipseasca in niciun moment al petrecerii.

Bauturi nealcoolice pentru eveniment

Indiferent de tipul evenimentului, perioada anului in care este organizat evenimentul sau tipurile de invitati, trebuie sa fie disponibile bauturi racoritoare sau nealcoolice. Din simplul motiv pentru care toata lumea are nevoie sa se hidrateze.

Pentru a satisface copiii, este evident necesar sa se furnizeze sucuri de fructe si bauturi racoritoare de tot felul. Pentru oaspetii care nu beau alcool, apa plata sau minerala poate fi perfecta. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca este foarte posibil sa variezi placerile oferindu-le bauturi racoritoare atipice.

In prezent, tendinta este pentru bauturile organice. Va fi astfel vorba de servirea bauturilor facute din produse naturale, in mod ideal fara zahar. Poti merge usor oferind un pahar de apa cu menta, lamaie, ghimbir si multe altele, alegerea este nesfarsita. Avand la indemana echipamentul de bucatarie adecvat, precum si fructele si legumele de sezon, poti crea si un cocktail traditional cu suc de fructe. Mai bine, de ce sa nu pariezi pe celebra regina a bauturilor de detoxifiere: smoothie-ul. Intotdeauna relevante, limonadele sau bauturile racoritoare cu continut scazut de grasimi, fara zahar, vor gasi intotdeauna un consumator la o petrecere.

Poti face comanda de bauturi pentru evenimente de pe https://42years.ro

Autor:

This author has published 20 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns