Care sunt beneficiile unei vizite la nutritionist?

13 iulie 2018 | Autor: | Posted in Sanatate

Marea problema a femeilor de toate varstele sunt kilogramele in plus, de aceea cele mai multe dintre ele aleg cea mai rea varianta pentru a scapa de acestea si anume infometarea. Aceasta are foarte multe efecte negative asupra sanatatii si de cele mai multe ori, atunci cand se renunta la aceste diete, acele kilograme pierdute sunt recuperate.

Cea mai buna solutie la care pot apela insa majoritatea, este o vizita la medicul nutritionist, care poate sa ofere consiliere in diverse probleme de nutritie, reuseste sa alcatuiasca o dieta personalizata in functiede nevoile organismului si de preferintele culinare, de activitatea fizica si de diversi parametrii individuali, precum varsta, inaltimea sau greutatea.

La prima vizita la medicul nutritionist este recomandat sa te prezinti cu analizele de sange, tiroida si urina, pentru ca acesta sa poata observa daca exista anumite probleme de sanatate de care trebuie sa se tina cont in alcatuirea dietei si a regulilor culinare de care trebuie sa tii cont.

O data cu stabilirea acelei diete personalizate, va trebui sa te prezinti in mod constant la consultatii, pentru a putea monitoriza toate progresele facute, dar si pentru a modifica anumite obiceiuri alimentare in cazul in care exista o perioada mai mare de stagnare in ceea ce priveste pierderea kilogramelor.

In urma vizitelor la medicul nutritionist, vei reusi sa adopti un stil de viata sanatos, sa acorzi o atentie mai mare mancarii pe care o consumi, dar si acelor combinatii alimentare pe care le faci. De asemenea, vei ajunge sa intelegi ca mult mai important decat cantitatea caloriilor consumate zilnic o reprezinta calitatea alimentelor pe care le consumi si modul in care le combini.

Pe langa scaderea in greutate, vizita la nutritionist aduce multe alte beneficii, precum stabilirea unui program de activitate fizica, consiliere pentru a reusi sa iti indeplineste obiectivele propuse, dar si educatie in ceea ce priveste alimentatia si sanatatea, daca este cazul.

Autor:

Creare, dezvoltare si promovare site-uri web pentru companii.

This author has published 8 articles so far.

Lasă un răspuns