Cand si ce fel de buchet de trandafiri sa daruiesti

27 septembrie 2018 | Autor: | Posted in Altele

 

 

Poti comanda o versiune clasica de 11 sau 25 de fire de trandafiri intr-o singura culoare sau in culori diverse. Un astfel de cadou va costa destul de ieftin, in conformitate cu standardele si, in acelasi timp, va arata foarte respectabil. Se pot crea buchete de trandafiri naturali  din 51 sau 101 fire pentru evenimente deosebit de importante: o aniversare, o nunta, o nunta aniversara, logodna etc. O compozitie de cateva culori este o alegere regala. Acestea vor provoca cu siguranta un foc de artificii de emotii vii si vor ramane in memorie pentru toata viata. Un buchet roz de trandafiri, poate completa o sticla de sampanie de elita sau un tort delicios. Trandafirii rosii, in  compozitii unice, pot fi cumparati cu un certificat, pentru o cina romantica la restaurant.

 

Tipuri populare de trandafiri

  • Hibrid de ceai.Florile sunt bogate si sunt intr-o varietate de culori. Soiul se caracterizeaza prin petale destul de mari, cu pana la 14 cm in diametru. In centru, petalele se invecineaza strans intre ele, si mai aproape de margini se indoaie spre exterior, formand o silueta eleganta.
  • Petalele de trandafir au nuante de culoare galbena, roz sau crem. Coroana petalelor poate ajunge in diametru pana  la 14 cm. Florile au o aroma foarte delicata, dar expresiva.
  • In buchete de trandafiri poti gasi flori rosii, roz, violet sau bicolor. Diametrul mugurilor in forma de ceasca este in medie de 8 cm. Ele pot fi atat boboci, cat si mari, deschise.
  • De compozitiile de trandafiri cu un numar mare de inflorescente in miniatura,  sunt atrase persoanele tandre si rafinate. Aceste buchete  pot fi realizate absolut in orice nuanta, de la roz deschis pana la portocaliu stralucitor si cires.

 

O atentie deosebita trebuie acordata florilor in culori de lux, inclusiv in culoarea curcubeului. Astfel de exemplare atrag atentia si arata foarte impresionant chiar si in buchetele mici, care sunt relativ ieftine. Trandafirii merita, cu buna stiinta, o astfel de popularitate in comparatie cu alte flori, deoarece reprezinta luxul si solemnitatea.

 

Un buchet de trandafiri se potriveste la orice sarbatoare, fie ca este vorba despre o nunta, un concert, o zi de nastere, o seara de bal sau o intalnire romantica. In acest caz, un buchet chiar si de trei trandafiri,  va avea o magie atractiva speciala, ca sa nu mai vorbim de buchete trandafiri care au in componenta lor  zeci de fire de flori.

Comanda un buchet de trandafiri in magazinul online

In magazinul  online poate fi cumparat  un buchet de trandafiri incepand cu 7 fire si pana la 101 flori si mai mult, precum si trandafiri la bucata. Aceste buchete sunt prezentate in versiuni diferite. Buchetele pot fi din trandafiri de diferite culori sau in culori uni de rosu in diverse nuante, alb, galben, roz etc. Catalogul contine buchete de trandafiri de diferite lungimi. Poti alege un buchet dragut, denumit buchet european sau un buchet de trandafiri luxurianti cu tije lungi.

Buchetele de trandafiri sunt un cadou clasic al timpului nostru, iar magazinul online,  se fac buchete cu un numar diferit de trandafiri: 7 trandafiri, 9 trandafiri, 13 trandafiri, 15, 17, 19, 21, 35, 51 sau 101 trandafiri. Orice buchet de trandafiri din catalogul online, poate fi cumparat asa cum ti-l doresti, mai bogat sau mai simplu, mai lung sau mai scurt.

 

Autor:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns