Cand este Black Friday in Romania ?

12 noiembrie 2018 | Autor: | Posted in Altele

Anul trecut, aproximativ cinci milioane de romani au scos sume generoase de bani pentru a profita de reducerile monstruoase oferite de Black Friday. Peste 300 de milioane de lei au fost cheltuiti pentru aparate electronice si electrocasnice dar si pentru carti si obiecte vestimentare.

Black Friday reprezinta lansarea neoficiala a perioadei de promotii de sfarsit de an. Aceasta zi succede o sarbatoare americana celebra, Ziua Recunostintei, sarbatoare ce are loc in a patra zi de joi a lunii noiembrie si devanseaza Cyber Monday. Anul acesta, in 2018, in Romania debutul acestui eveniment promotional este prevazut pentru 23 noiembrie insa, ca de obicei, numeroase vor fi magazinele care vor fura startul reducerilor substantiale de pret.

Va propunem sa aflam impreuna mai multe lucruri cu privire la acest fenomen care incepe sa se extinda dincolo de Atlantic, in Romania in special.

Black Friday: debutul promotiilor de sfarsit de an

Originile zilei de Black Friday sunt destul de obscure. De fapt, mai multe versiuni sunt povestite. Black Friday este o perioda consacrata reducerilor si cumparaturilor, cadourilor de Craciun in special.

Vinerea Neagra este o zi in care marile marci si magazinele participante inregistreaza cele mai bune vanzari din an. De exemplu, in 2013, cifra cheltuielilor a atins suma record de 57 de miliarde.

Pentru a fi siguri ca vor profita din plin de reducerile care ajung pana la 80%, numerosi sunt americanii care se posteaza in fata magazinului de unde vrea sa achizitioneze ceva cu multe ore inainte de deschiderea oficiala.

Black Friday Romania 2018 este de la an la an un eveniment de succes, cu reduceri mari de pret pentru o gama din ce in ce mai variata de produse. Numarul de magazine participante din Romania s-a extins de la an la an, ofertele excelente sunt numeroase, Black Friday devenind, fara indoiala, unul din cele mai asteptate evenimente ale anului.

Autor:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

No CAPTCHA challenge required.