Calculatoare second hand i7 o investitie pe termen lung

31 martie 2016 | Autor: | Posted in Hardware

Prevezi o perioada interesanta in viata ta, in care doresti sa iti dramaluiesti economiile mai bine si mai calculat?

Vrei sa stii ca faci o alegere buna oriunde te-ai afla si oricand ai avea de gand sa dai o suma consistenta pe un anumit produs? Daca da, avem noi o propunere pentru tine! Una dintre cele mai persistente idei consta in alegerea unuia dintre calculatoarele second hand i7, o investitie pe termen lung pe care te-ai putea baza destul de mult timp.

Indiferent de scopul pentru care preferi sa il achizitionezi, mai devreme sau mai tarziu vei intelege ca ai facut una dintre cele mai bune alegeri din viata ta! Daca inca nu te-ai convins, ramai cu noi pentru a afla detalii cu adevarat importante despre calculatoarele second hand i7!

In zilele noastre, un calculator second hand i7 este o investitie pe termen lung. Chiar daca iti vine greu sa crezi, urmeaza urmatorul algoritm – un computer este pur si simplu indispensabil oricarei persoane ce doreste sa isi desfasoare munca, activitatea sau sa se relaxeze. Cum suntem extrem de dependenti de tot ceea ce inseamna retele de socializare, muzica, trimiterea de documente online in ritm rapid, indiferent de ora din zi sau din noapte reusim sa ajungem la un computer. Aici, intelegem ca exista o serie de forme pe care acestea le iau – computere, desktopuri, laptopuri, tablete si asa mai departe. Toate aceste gadgeturi IT sunt indispensabile – sau, cel putin unul dintre ele, achizitionarea si pastrarea este imperios necesara. Dar de ce spunem noi, oare, ca oricare dintre calculatoarele second hand i7 este o investitie pe termen lung?

Raspunsul este simplu – suma este substantial mai mica, efortul mai mic, dar calitatea este aceeasi. In cele mai multe situatii, diferentele dintre varianta noua si cea second hand sunt minore, chiar insesizabile. Chiar si pentru ochiul cel mai critic, o mica zgarietura sau un semn ce denota faptul ca a mai fost utilizat in trecut, poate fi trecut cu vederea, caci pretul este semnificativ si preponderent scazut fata de cel pe care il are un altul, respectiv unul nou. Bineinteles, sigiliul nu mai exista, dar te poti asigura cu usurinta ca functionalitatile sunt ca la inceput.

Ei bine, cu bune, cu rele, calculatoarele second hand i7 sunt o investitie pe termen lung. Principalul motiv ce rezida in spatele acestui argument consta in faptul ca fiecare dintre acestea vine cu o garantie de 12, respectiv 24 de ani, perioada de timp in care nu ai de ce sa iti pui problema unei defectiuni tehnice. Orice dificultate se remediaza la timp, de personal calificat, iar tot ceea ce trebuie sa faci tu este sa sesizezi la timp, preferabil in acea durata. Astfel, vei fi scutit de la plata unor taxe adiacente, banuti pe care mai mult ca sigur ti-ai dori sa ii bagi in buzunarul propriu! Mai mult decat atat, fiind un calculator second hand i7, nici nu intervine problema regretelor – oricand se intampla sa iti para rau de o achizitie, de obicei iei in calcul suma investita in raport cu perioada de functionalitate a acestuia. Daca investesti o suma predominant mai mica, atunci si regretele vor fi preponderent mai mici.

Insa, tine minte un lucru – in calitate de oameni, vrem mereu sa fim in pas cu ceea ce este nou. Era digitala ne impune acest lucru si in cadrul computerelor, astfel ne este putim cam dificil sa ajungem la asteptarile si cerintele din ce in ce mai mari si mai scumpe ale societatii. Daca, totusi, doresti sa faci o schimbare si sa poti sa iti permiti astfel de lucruri, cu astfel de functionalitati, un calculator second hand i7 este o investitie pe termen lung pentru tine, nregresit! Ceea ce ramane in mainile tale este alegerea efectiva a computerului pe care ti-l doresti pentru tine, acasa, in camera ta sau in sufragerie, birou sau chiar bucatarie. Apoi, poti face calculele si vei vedea cu ochii tai ca ai reusit sa economisesti cat sa iti mai iei un calculator second hand i7, cele doua preturi cumulandu-se si rezultand astfel pretul unuia nou. Aceasta alternativa este foarte intalnita, foarte uzitata si cu adevarat pe placul multora dintre noi, intrucat nu necesita un efort economic si financiar exorbitant.

Autor:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns