Cabinet Stomatologic Sector 1

10 octombrie 2021 | Autor: | Posted in Sanatate

Ți-ai dori o dantură impecabilă, de un alb natural și fără nici cea mai mică problemă? Un zâmbet ca de revistă este ceva la care visezi dar nu îți permiți un tratament stomatologic? Dantura ta suferă o afecțiune serioasă dar prețurile cabinetelor stomatologice sunt prea costisitoare? Cauți un cabinet dentar care să respecte criteriile de curățenie și igienă impuse peste tot?

Cabinetul nostru stomatologic, localizat în Sectorul 1, acordă servicii stomatologice pacienților care ne calcă pragul, adaptate în funcție de nevoile personale identificate după fiecare consult.

Confort, tratamente profesionale, echipă de specialitate

Clinica Optim Dental oferă o nouă experiență stomatologică, o atmosferă familială și plăcută, în care lipsește sunetul neprietenos al frezei sau anxietatea care v-a fost creată de clasicele cabinete dentare.

Tratamentele de specialitate sunt efectuate de către profesioniști cu experiență susținută în domeniul medical, apelând la tehnologii de vârf din domeniul stomatologiei, calitate ce asigură rezultate maxime ale tratamentelor.

Respect față de clienți, responsabilitate pentru tratamente personalizate

Suntem deschiși la comunicare pentru a înțelege exact ce vă doriți și avem convingerea că vă putem soluționa rapid și fără durere toate problemele stomatologice.

La Optim Dental se oferă atât servicii stomatologice generale, cât și de specialitate. Serviciile noastre sunt durabile și calitative, reflectate în efectuarea profesională a tratamentelor personalizate pentru fiecare pacient, prin proceduri minim invazive, cu ajutorul tehnicilor și echipamentelor moderne de ultimă generație. Prin atenția, profesionalismul personalului, ambientul primitor, împreună cu noua tehnologie medicală oferim pacienților servicii complete desfășurate într-un mediu sigur.

Servicii complete

Optim Dental Clinic vă pune la dispoziție următoarele servicii:

  • Urgențe stomatologice. Îți oferim suportul necesar oricând apar probleme, inclusiv în zilele de sărbători sau weekend-uri.
  • Punem la dispoziție toate măsurile necesare de prevenire a bolilor și afecțiunilor dentare care cu timpul se pot agrava.
  • Endodonție. Tratamente profesionale ale afecțiunilor pulpare.
  • Odototerapie pentru prevenirea și tratarea cariilor dentare.
  • Ortodonție, proces pentru copii și adulți, ce are ca scop îndreptarea dinților, cu ajutorul aparatelor ortodontice mobile sau fixe.
  • Pedodonție. Tratarea timpurie a afecțiunilor cauzate de pierderea dinților de lapte, poate scuti pacientul de complicații dentare în viața adultă.
  • Chirurgie/Implantologie: extracții dentare, rezecții apicale, implanturi dentare.

Pune mereu sănătatea pe primul loc! Fă-ți o programare rapidă, noi suntem mereu punctuali! Spune-ne ce te doare, noi te tratăm fără durere! Un tratament stomatologic poate părea o cheltuială acum. O dantură sănătoasă, stabilă și completă, lipsită de dureri, carii și pete, cu aspect estetic și un zâmbet splendid se vor dovedi cu timpul adevărate investiții.

Fa-ti acum o programare la cabinet stomatologic sector 1 Optim Dental Clinic pentru cele mai bune servicii stomatologice!

Autor:

This author has published 11 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns