Tranzactioneaza Bitcoin pe noua platforma Bitcoin Shop

19 iunie 2017 | Autor: | Posted in Afaceri, Servicii pe internet

Sute de clienti serviti si multumiti in primele luni de la lansare. Tranzactii de mii de euro pe zi. Flux continuu de bitcoini si lei pe cea mai noua si mai performanta platforma de exchange Bitcoin Romania.

Acestea sunt doar cateva dintre datele ce recomanda Bitcoin-Shop.ro in acest domeniu al investitiilor financiare.
Nu este usor sa castigi atat de repede increderea oamenilor, insa profesionalismul si eficienta cu care Bitcoin Shop isi serveste si isi incanta clientii au depasit barierele inerente unui inceput. In prezent noul magazin de bitcoini din Romania se mandreste cu un aflux tot mai mare de oameni interesati de aceasta moneda digitala.

Ce este Bitcoin-Shop.ro?

Bitcoin-Shop.ro este un exchange online : cumpara bitcoin sau vinde. Este locul in care cei interesati pot schimba leii in noua moneda, dar si locul in care pot vinde – adica transforma – bitcoinii in valuta clasica. Altfel spus, tranzactiile au loc numai intre un utilizator si platforma in sine, si nu catre o alta persoana din exterior. Bitcoin Shop nu este o piata unde cererea se intalneste cu oferta in stilul cunoscut pana acum.

Tranzactionarea se face la cursul din momentul respectiv, ce este afisat in permanenta pe site, pe pagina de comanda, astfel ca un client va stii in orice moment care este valoarea de piata a unitatilor sale bitcoin, precum si ce cantitate de bitcoini poate cumpara cu o anumita suma de lei. Trebuie mentionat faptul ca se poate cumpara mai putin de un Bitcoin, aceasta moneda avand subdiviziuni la fel ca orice alta moneda.

Tranzactionarea se face foarte simplu, pe baza de comanda online.

De altfel, acest exchange bitcoin online este optimizat din acest punct de vedere, pentru a permite si celor mai putin initiati sa aiba acces imediat si rapid la serviciile oferite de platforma. Dupa plasarea comenzii de catre un utilizator inregistrat, un reprezentant al Bitcoin Shop va contacta personal utilizatorul respectiv pentru a confirma atat comanda cat si datele oferite. Securitatea si eficienta sunt doua valori de baza ale acestei platforme, care respecta intrutotul intimitatea clientilor sai.

Despre Bitcoin Shop

Pe Bitcoin-Shop.ro poti asadar sa vinzi ori sa cumperi Bitcoin, insa acest magazin online de bitcoini este mai mult decat atat. Pe platforma online sunt puse la dispozitia clientilor foarte multe informatii despre moneda Bitcoin, despre felul in care aceasta se dezvolta, despre ce anume ii da valoare si despre felul in care ea poate fi utilizata. Toate acele informatii necesare pentru a lua o decizie avizata si informata se regasesc pe site-ul Bitcoin-Shop.ro: ce riscuri implica aceasta investitie, care este trendul cotatiei pe pietele financiare, ce noi piete internationale sunt deschise pentru noua moneda.
Tot aici este detaliata si modalitatea prin care bitcoinii pot fi utilizati in viata de zi cu zi. Pentru a putea cumpara bitcoini de pe Bitcoin-Shop.ro – ca de altfel si pentru a-i putea utiliza – ai nevoie de un portofel electronic, o aplicatie pe telefon sau computer care sa stocheze informatiile despre moneda criptata. Cu ajutorul portofelului bitcoin poti efectua apoi plati atat in magazine online cat si in cele fizice, atat timp cat respectivii comercianti au, la randul lor, un astfel de portofel.

Autor:

Bitcoin-Shop.ro este un exchange online de bitcoin, locul in care cei interesati pot schimba leii in noua moneda sau pot vinde bitcoinii in valuta clasica. Tranzactiile au loc numai intre un utilizator si platforma in sine, si nu catre o alta persoana din exterior.

This author has published 4 articles so far.

Lasă un răspuns